Mindkét együttes a hétvégi vereségét igyekszik feledtetni, jó kérdés, hogy ezt sikerül-e egyáltalán valamelyik csapatnaknak, vagy meg kell elégedjenek az egy ponttal.

Zsinórban harmadik vereségét szenvedte el szombaton a hazai együttes, mely klub számára egyre messzebb kerül a nemzetközi kupás helyek egyike. Hét pont hátrányuk van, ami még ledolgozható is lehetne akár, de valami botrányosan gyenge támadójátékot játszik a klub, így a húsz csapatos bajnokság második legkevesebb rúgott góljával büszkélkedhet, nála kevesebbet csak a sereghajtó szerzett. Keveset kapnak, amivel nem is lenne probléma, csak ez akkor érne valamit, ha ehhez több szerzett gól társulna. Így csak egy végtelenül underes csapat a Wolves, még akkor is, ha már egyre többször fordul elő a mérkőzéseiken a három gól.

Hazai pályán sem büszkélkedhetet jó statisztikával a Wolverhampton, csak a tizenharmadikok 5-2-6-os mérleggel, ahol olyan együtteseket nem sikerült megverjenek, mint a Burnley vagy épp a Brentford. Nagy szerencséjük, hogy az egyik leggyengébb idegenbeli mutatóval rendelkező Watford a mai ellenfelük, bár ezt nem mutatja az idegenben elfoglalt helyezésük.

Szerencséje a hazai együttesnek, hogy egy szintén gyengélkedő ellenféllel néz ma szembe a csapat, mert van, aki kirángassa őket a gödörből. Na nem azt állítom hogy a hazaiak lefocizzák a jelenleg kiesőhelyen álló Watfordot, és kiütik őket, de ez a meccs a kötelező győzelem kategória. Az egyik leggyengébb védelemmel nézhetnek ma farkasszemet, és a támadójátékuk sem a legjobb. Ha itt nem nyernek ma, akkor nincs miről beszélni, végleg lemondhatnak arról, hogy nemzetközi kupában szerepeljenek a következő szezonban.

Wolverhampton Wanderers - Watford: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp