Bevallom öszintén nem értem az erre a meccsre adott szorzókat, én valahol 1.35-1.40 köré löttem volna be a hazai győzelmet, és akkor az 1.5-ös vendég hendibe láttam volna lehetőséget, így hogy ennyire alámentek a dolgoknak bőven elég ha a 2.5-öst probálom be, lássuk mi lesz.

Első dolog ami miatt egy fásult Barcelonát várok a mai mérkőzésen az a rengeteg mérkőzés amit február 6. óta le kellett játszodjanak, hiszen 32 nap alatt ez lesz a 8. mérkőzésük, amelyen pályára lépnek, és nem volt közte egy olyan sem, ahol azt mondhatta volna Xavi, hogy az eredmény másodlagos, lehet rótálni az alapjátékosokat, itt mindegyiken menni kellett, és az igaz, hogy nagyon szép eredményeket értek el az utóbbi időben. Ennek is köszönhetően a Napolit mondhatni simán verték, míg a bajnokságban is már az előkelő harmadik helyen tanyáznak. Viszont a menetrend továbbra is iszonyúan sűrű, s a keretnek véleményem szerint nincs meg a megfelelő mélysége, ahhoz, hogy két fronton is helyt tudjon állni. Hétvégi Elche meccsen is már döcögött a gépezet, elől és középen még van 1-2 plusz ember akiket tud forgatni, hátul viszont folyamat ugyanaz az 5 ember játszik, ez nagyon nagy hátrány lehet a nem épp fiatal korát élő Piquere nézve.

Galatasaray magas kottája betudhattó a török bajnokságbeli teljesítményének, hiszen ott nem megy a szekér. Mindössze 12. helyen vannak és 12 pont a hátrányuk a már KL-t érő negyedik helyhez. Ugyanakkor az EL csoportjukat nagyon masszívan tudták lehozni, sima első hely, zéró vereség, és mindössze 3 kapott gól 6 mérkőzésen. Ez az a stabílitás amivel a Barcát meg lehet fogni, láthattuk a Napoli elleni első mérkőzésen is, ha nem hagynak helyet a ficánkodó Barca támadóknak igencsak impotensek tudnak lenni.

Jobb csapat a Barca az nem kérdés, viszont a fáradtság és a törökök csoportkörbeli szereplése azt mondatja velem, hogy nem lesz ez egy könnyű meccs a Barcának, vendég hendi alaptipp nálam.

FC Barcelona - Galatasaray A.Ş.: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp