A hazaiak zsinórban a negyedik győzelmükre hajtanak, amikor is a kiesőhelyen álló Cádizt fogadják hazai pályán. Nagyon nem megy nekik mostanában hazai pályán, egyhuzamban két mérkőzésnél nem tudtak többet nyerni hazai pályán. Jelenleg egynél tartanak, szóval ha ezt a statisztikát nézem, akkor simán kell vegyék ezt az akadályt.

Nagyon vigyázni kell a vendégekkel, mert elég sok gól nélküli döntetlenjük van idén, illetve olyan mérkőzésük, amikor egy gól döntött valamelyik csapat javára. Egész jól védekeznek, meglepetésre idegenben jobbak a statisztikáik és több pontot szereztek eddig, mint hazai pályán.

Félő, hogy a vendégek esetlegesen beállnak védekezni, mint a Real ellen és a céljuk az lesz, hogy kivédekezzék valahogy, de vállalom ezt a kockázatot. Idén teljesen másik arcát mutatja az ATM, gólratörően játszanak, nem az jellemző a csapatra, mint az elmúlt pár évben.

A negyedik helyen álló hazai együttes eddig a második legtöbb gólt rúgta, illetve több gólt kapott, mint néhány középcsapat. Ezért is remélem azt, hogy inkább minél több gólt próbálnak szerezni, mert a védelemben idén nagyon benne van a gól.

Legutóbbi három egymás elleni tétmérkőzésükön egyaránt négy gólt rúgtak Simeone fiai, ma elég lenne a három is. Egy kiesőhelyen lévő együttesz illik legyőznie annak, aki a BL-re hajt, ha pedig azt is hozzá veszük, hogy mekkora a különbség a két csapat között, illetve hogy kik játszanak hazai oldalon, akkor azt gondolom, hogy ki kell jöjjön a különbség a két csapat között. Márpedig a három hazai gólra jó esély lehet, remélem tanultak a Levante elleni hibából a hazaiak és nem fognak hazai pályán egy újabb kiesőjelölt ellen betlizni.

A tippem az, hogy az ATM rúg legalább három gólt.

Atlético Madrid - Cadiz: Atlético Madrid által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp