Pfuu, sajnos sok jót nem lehet elmondani erről a Manchester Unitedről továbbra sem. Minden évben igérnek fűt-fát, pénz van dögivel, minőség papíron meg van mégis olyan messze vannak az élcsapatoktól, hogy azt fáj nézni a csapat szurkolóiknak. Viszont gazdaságilag remekül állnak, a tulajoknak csurran cseppen minden évben, ők jól elvannak.

Múlt héten a City ellen egy félidőnyi játék után azt gondolta az ember, hogy meccsben lehetnek, és megszorongathatják a városi riválist, aztán jött a második félidő és szó szerint egy csapat volt a pályán. A MU-nak második félidőben 0,00 xG-t sikerült összehozni a City ellen, ennél még egy tök utolsó bekkelős csapat is többet össze tudna hozni. Jövő kedden visszavágó az Atletico ellen, BLtől vesztett pontok tekintetében 10 pontra vannak, ki lehet mondani hogy már csak az EL-KL helyekért vannak harcban.

Tottenham ezzel szemben továbbra is egy heptikus, hullámzó csapat látszatát kelti, viszont a BL-ért hajtó csapatok közül nekik a legkedvezőbb a sorsolásuk a hajrára nézve. Hétfőn az Evertont tudta földbe döngölni Conte csapata, ami nagyon jót tehetett a morálnak, hiszen az 5 szerzett gól mellett sikerült kapott gól nélkül letudni egy találkozót. Kane Conte alatt újra régi önmagát idézi, remek kapcsolatot ápol az új edzőjével, aminek hangot is rendre az interjúi alatt, ez a jó kapcsolat megpárosítva egy jól müködő Kane-Son párossal könnyen a BL-be repítheti a Tottenhamet, ha elfogy a bajnokság végére az Arsenal.

Nem kérdés melyik csapat van jobb formában, Ragnick nem találja a megfelelő összhangot a csapatával, ezzel szemben Contének jóval hamarabb ment a beilleszkedés. Két edzőt ha nézzük ott is a vendégek fele billen a mérleg nyelve, Conte remekül meccselt már Klopp és Guardiola ellen is, most egy darabokban lévő, önmagát kereső Ragnick féle csapat ellen könnyebb dolga lehet. Nálam ez a meccs a vendégek fele billen, jöhet is a Tottenham pontszerzés.

Manchester United - Tottenham: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp