OLASZ EDZŐ VAGY MÁRTON GÁBOR .... MINDEGY TELJESEN EZT AZ mtk -T ÚGY NÉZ KI SENKI SEM TUDJA MEGMENTENI A KIESÉSTŐL. oTT TARTUNK, HOGY A KÉK-FEHÉREK EGYRE JOBBAN TÁVOLÓDNAK EL A MEZŐNYTŐL,HÁTRA TOLATVA ÉRTVE. mÁR A MÁSIK KIESŐ POZÍCIÓT ÉRŐ 11. GYRMÓT IS NÉGY PONT ELŐNYBEN VAN A FŐVÁROSIAKKAL SZEMBEN.

Ötlettelen a játéka az MTK -nak, hinyzik a só a fúszerek a játékból, tehát a fineszesség a technika, befásultaz egész társaság. Volt egy friss Grozav, aki szórta korábban a gólokat mindenhol, pár meccs erejéig az MTK is élvezte a román válogatott támadó góljainak értékét, ám jól mutatja a morált, hogy a román is teljesen beleszürkült a nihilista támadófutballba.

A semmi játéka az MTK -nak 90% -ban a kevés találatos bajnokikban csúcsosodik ki. AZ NBI teljes mezőnyét tekintve a kék-fehérek meccsein esik a legkevesebb találat, átlagban 2,3, de az utóbbi heteket nézve ez a tendencia felerősödött még jobban, az utolsó három bajnokin is rendre 2,5gól alatt maradtak a fellépő csapatok.

A vendégségbe, az ÚJ Hidegkuti Stadionba érkező Honvéd, Vignjeic vezetésével talán szervezettebb lett, de előrejátkéba ők is visszevettek. A szerb edző érkezése után ők is góltalanságban szenvedtek, legutóbb a Debrecen ellen azonban kiszakadt a gólzsák, de ez nem jelenti azt, hogy mostantól tőlük is gólkavalkádot lehetne várni.

Az MTK nem csak a saját játékát, de legtöbbször az ellenfelét is megöli sikeresen, én most is ezt várom az esti záró meccstől.

A közelmúltba alapból a két csapat kevés gólos történeteket rittyentett a Hidegkuti Stadionban, én most is maximum "gólcsöpögést és maximum két találatot nézek ki ebből a fővárosi párosításből!

MTK Budapest - Budapest Honvéd FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp