Indian Wells második forduló, nagy adogatók mérkőzése.

Az amerikai "fizikus kinézetű" az utóbbi két évben alaposan visszaeső Querrey, "Big Johnnal" mérkőzik.

Pár éve még egy biztos tie-breakekkel tarkított összecsapást várhattunk volna, ám Querrey füves pályás teniszét leszámítva mutatott 3/14 -es bő másfél éves teljesítménye egyértelmű favorittá irányozza elő Isnert erre a meccsre.

Mindig szoros mérkőzéseket játszottak, eddigi kilenc ütközetük után 5-4 -re még Querrey vezet, de nem sokáig.

Utolsó két meccsüket már egyértelmű dominancia mellett nyerte John, 2019 -ben Acapulcoban 2:0 -ra, a tavalyi Roland Garroson 3:0 -ra húzta be Isner a találkozójukat.

Bár Isner is kifelé megy lassan a teniszből, a jelenlegi kondíciókat nézve a két adogatógyárost nézve, olyan mintha egy új adogatógép mérkőzne egy leselejtezettel, amely már nem tudja azt a szintet felvonultatni, ami tartani tudja a lépést vele.

Míg Isner nem került ki a körforgásból, tartja az a szintet, ami elég az ATP Tour legjobbjaival felvenni a versenyt, addig Sam Querreynél a kihagyás, olyan hátrányt jelent, hogy ez minőségben alaposan meglátszik nála a jelenleg prezentált játékán.

Igaz, hogy az első körben nagy nehezen elkapta a holland Griekspoor testvért, de egy európai ellenfélnél mindig kérdéses, mennyire tud akklimatizálódni a helyi viszonyokhoz, nos a mélyföldinek nem sikerült és ezt végül egy gyengébb formájú Querrey ki is használta.

Isner ellen azonban édes kevés ez a jelenlegi Querrey, ahogyan a legutóbbi meccsein most is az egyértelmű fölénye melletti Isner sikert várom el.

Querrey, Sam - Isner, John: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp