Nem akármilyen odds, azért a Barca hiába maradt nullán legutóbb a Galatasaray ellen, azért előtte négyesével szórta a gólokat. Igazából az EL-meccsen sem volt reménytelen a játék, de az tény, hogy nem működött. Xavinak azért van mit tenulnia, pl. ha Adama 10 labdából 9-et magasan küld be, akkor miért nem 'lük' de Jong játszik bent?! Ilyen apróságok, de ahogy a csapat, úgy majd ő is fejlődik. Egyébként az az egy alaklom, amikor Adama amúgy Barcásan laposan guritott vissza középre, már nem emlékszem pontosan, ki is jött középen, de mocskosul fölé vágta.

Elöl a Barcánál sokan vannak, megint otthon játszik a csapat, és ami lenyűgöző volt, hogy a szép számú közönség igazából egy nagyon semmilyen meccsen is éltette a csapatot, pedig az a 0-0 minden volt, csak jó eredmény nem. Dembélé sem kapja már úgy a savat, szóval nincs ott akkora gond. Azért azt látni kell, hogy nem a Messi Eto'o Ronaldinho, vagy a Messi-Neymar-Suarez trió játszik elöl, így bizony vannak és lesznek is lyukas meccsek. Abból a helyzetmennyiségből, amennyiből Ferran egy-kettőt belőtt, Messi gólkirály lett volna...

De legalább van helyzet, van lövés, emlékezzünk vissza a szezon elejére, meccsek mentek le kaput eltaláló lövés nélkül. Jó dolog a Barca szempontjából, hogy a Betis fárad, így kezd 'helyére kerülni'. A Bilbao elleni meccsen sem tuti a Verdiblancos siker, így Pedriék akár 5 ponttal is előzhetik a Betis, tovább erősödhet a top4-es pozíció, és még van halasztott meccs. Az Osasuna olyan szempontból jó ellenfél, hogy a 11. helyével és megszerzett 35 pontjával talán akar focizni is. Nem egy életképtelen csapat a pamplonai, ez az Osasuna számára egy olyan meccs, amely úgymond feláldozható. Feladni nem fogja a vendég-csapat, épp ezért várok én nézhet, sok-gólos meccset, ahol egyébként Moncayoláék is villanhatnak. Egy ilyen jó kis 4-1, 5-1 jól esne lefekvés, elalvás előtt.

FC Barcelona - Osasuna: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp