Úgy emlékszem, hogy az odavágón is valami undert tippeltem, talán az utolsó tippem volt, ami bejött. A tippem most is a kevés gól, mert olyan sok minden nem változott azóta, hacsak az nem hogy az oroszok és az ukránok konfliktusban vannak, ez pedig a Chelsea-t, mint klubot erősen érinti.

A Chelsea-nél Roman Abramovic éveket öregedett az elmúlt napokban, a Chelsea jövőjéről naponta jönnek ki a hírek, amelyek között nehéz szelektálni, mi igaz, mi nem, ki veszi meg, eladhatja, nem adhatja, McGregr, arabok, szaúdiak, mindenki ír mindent. Nem mondom, hogy az eurómilliókat kereső spílerek ezt túlaggódnák, de azért biztosan jobb lenne úgy játszani, ha minden rendben lenne. Egyébként a Chelsea azért nem rogyott meg, igaz, olyan komoly ellenfél azért mostanában nem jött szembe, Luton, Burnley, Norwich, Newcastle...

A Lille a Chelsea elleni 2-0-ás zakó óta három bajnokit játszott, és hozott 7 pontot. Tovább folytatja a felzárkózást a Ligue1-ben, és a Chelsea elleni BL meccs óta nem kapott gólt. A Lille focija agresszív, keményen játszik a Lille, de nem durván, ezt egyébként a londoni meccsen is láthattuk.

A londoniaknak van két gól előnyük, ezt akarják majd őrizgetni. A Chelsea erőssége a védekezés, nagyon kevés gólt kap, de nem véletlen. Nagyon stabil csapat, remek szűrők, még jobb védők, és a kapuban Mendy fenomenális. Nagyon nehéz a Chelsea-t mattolni. Most még rá sincs kényszerítve, hogy támadjon, és gólokat lőjön. A Lille sem mehet fejjel a falnak, vigyáznia kell majd a vendég kontrákra. Próbálkozik majd a Lille, Londonban is megtette, de gólt nem sikerült összehozni. Azén tippem, hogy most sem látunk gólzáport, eleve egy olyan időszakot élünk, ahol a meccsek zöme nyögvenyelős. A Lille alapvetően stabil, főleg mostanában. A Chelsea-t sem nagyon láttuk úgy összeomlani, szóval az under eléggé alapnak tűnik ezen a találkozón.

Lille - Chelsea: Gólok száma - Felett/alatt tipp