Nem tudom, ezt a negatív szériát meddig lehet még nyújtani, de már kíváncsi vagyok. Elméletileg a végtelenségig húzódhat, gyakorlatilag azért már csak a nagy számok törvénye alapján is fordulnia kell. Szóval ahogy a rulettnél minden egyes pörgetés önálló, nem függ az előzőtől. Így elvileg simán kijön 12-14 piros, vagy zsinórban négy nulla...

Na, de foglalkozzunk inkább a meccsel. A török Galatasaray elég gyenge idényt fut. Középmezőnyben található a nagy nihillben, viszont az előző két meccse azért jól nézett ki. a Barca ellen a Camp Nouban kihúzta 0-0-lal az első felvonást, így meghagyott magának egy kis esélyt a továbbjutás kiharcolására. Aztán legutóbb bajnokin a szintén vergődő Besiktast legyőzte, ezek biztos jól este a Galatasaray csapatának, két önbizalom-növelő találkozó. Ezért bízom én abban, hogy felbátorodnak Atürkogluék, és azért fognak próbálkozni támadások építésével. Valószínűleg azért a domináns csapat a visszavágón is a Barcelona lesz, nem lesz rest a hazai együttes otthon is kontrázni. Babel vagy Feghouli azért nem olyan üregi nyúl már, mint 7-8 éve, de egy-egy kontrával képesek megugrani, és Atürkoglu meg egyenesen gyorsnak tűnt.

A Barcelona hétvégén Clásicót játszik, emiatt Xavi biztos elmondja a srácoknak, amit maguktól is tudnak. Jó lenne a félidőre döntésre vinni a dolgot. Vagy legalább előnyt szerezni. Elöl a keretben bő a választási lehetőség, gyógyulnak fel a sérültek, Depay és Braithwaite is játékra kész már, Adama, Dembélé, Ferran, Auba, stb... Biztos vagyok benne, hogy akik kezdenek, Xavi elmondja nekik, hogy mindent bele, anyait-apait, ne nagyon hagyjanak benne semmit, mert van lehetőség rotációra, fussák ki magukat, majd jönnek a friss emberek. A Camp Nouban a Barcelona picit úgy volt vele, hogy jobbak, mint az ellenfél, aztán majd csak jön a gól. De a gól nem jött. Közben pedig az a Barca most jó focit játszik, négyesével lövi a gólokat. Én azt mondom, hogy látunk gólt félidőig. Hogy egyet, és push, vagy többet, és profit is jön, az már neccesebb kérdés.

Galatasaray A.Ş. - FC Barcelona: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp