Két bajnoki meccs óta a Paks meccsein nem jön a látványos over az első félidőben. Ez már-már óvatosságra kellene, hogy intsen minket. Óvatos is lennék, ha nem láttam volna ezt a két mérkőzést. Ugyanis a Mezőkövesd ellen csak az volt kérdéses, mikor törik fel a pkasi csatárok a kövesdi védekezést, míg a Puskás ellen 1-0-s vereségre álltak, de volt egy VAR által elvett góljuk, és megvoltak a helyzeteik is. Az, hogy a felcsútiak ellen a második félidőben nem jött a nyomás, furcsa volt, de egy-egy ilyen mérkőzést el tudok fogadni még Bognár Gyuriéktól is.

Szóval én a gólokat nem látom most veszélyben. A Debrecen nagyon gyenge csapat, bár tudom, hogy politikailag most szeretni kell őket, mert Dzsudzsák Bazser és a világ legjobb külügyminisztere nagy haverok, országos cimbik. De ha egy kicsit alaposabban megnézzük a játékukat, akkor látjuk, hogy szimpla másodosztály, amit produkálnak. A védekezésük nagyon gyenge, a 40 kapott gól még hízelgő rájuk nézve. Az edzőjük, Carillo egy képességekben korlátozott fószer, aki inkább a támadásokban hisz, a védekezés megszervezéséhez nem ért. A Honvéd és az Újpest is átgyalogolt rajtuk.

Előttem van a legutóbbi paksi meccsük. Akkor olyan adok-kapok alakult ki, hogy öröm volt nézni. Akkor még Huszti volt a Loki edzője, most Carillo, aki még támadóbb felfogásban játszatja a csapatát. Valami ilyesmit várok most is tehát az első félidőre. Ádám Martin megkapta a meghívóját, tehát kellően feldobott hangulatban lesz, nincs olyan fizikai képességekkel rendelkező debreceni védőjátékos, aki ezt le tudná védekezni. Nálam tehát az első félidő 2 gólja elvárás, legalább egy Ádámtól.

Paksi SE - DVSC Debreceni: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp