Eléggé under szagúnak ígérkezik ez a találkozó, éppen ezért kínálnak igen jó szorzót arra, ha lesz legalább három gól a mérkőzésen.

Koszovó nagyon gyenge, jelenleg csak a 109.helyen állnak a világranglistán, míg Burkina Faso az 56. Azért érdekes, hogy hány afrikai együttes szerepel az első ötvenben, rengeteget fejlődtek egyes országok. Üde színfoltja volt az ANK-nak Burkina Faso is, aki a bronzmérkőzésig menetelt, ahol a későbbi harmadik helyezett rendező ország válogatottja győzte le őket, méghozzá csak tizenegyesekkel. Három gólt rúgtak Kamerunnak, de több mérkőzésen is jó játékkal rukkoltak elő.

Koszovó csapata nagyon rossz formában van, legutóbbi hat mérkőzéséből négyet is elvesztett, két iksz Görögország ellen volt vb-selejtezőn. Jordánia és Grúzia is nyerni tudott ellenük, ami azért eléggé vicces, ha megnézzük, hogy hol játszanak a koszovói csapat játékosai. Szerintem ma már nem fognak annyira gyengén játszani, mint eddig, lassan kezdődik a Nemzetek Ligája is, arra azért össze kell álljon a csapat, ha szeretnének feljutni.

Nem játszott még egymás ellen a két válogatott, de előszeretettel szerepel afrikai csapatok ellen a hazai csapat. Vegyes eredményeket érnek el, Gambiát verték, de Guineától például kikaptak. Nehéz megmagyarázni bizonyos eredményeket, bár szerintem a koszovói vezetőség tagjain és az ország lakosain kivűl senkit nem érdekel. Gyenge válogatott, aki ellen mindenki szeret játszani, mert tényleg bárki ellen képesek kikapni.

Inkább a vendégek miatt ilyen magas a gólok szorzója, mert elég sokszor játszik a hazai együttes overes mérkőzést. A tippem az, hogy mindkét csapat betalál ma, viszont nem 1-1 lesz a mérkőzés végeredménye.

Kosovo - Burkina Faso: Gólok száma - Felett/alatt tipp