Négy selejtező mérkőzés után ez lesz az első barátságos mérkőzésük egymás ellen. Mind a négy találkozót a litvánok nyerték, nagy meglepetés lenne, ha ez a találkozó más eredménnyel érne véget.

Rengeteget fejlődtek az elmúlt években a kisebb csapatok, jó példa erre többek közt az Andorra vagy a Málta elleni vereségünk. Korábban elképzelni nem tudtuk volna, ma meg már nem lehet félvállról venni egy mérkőzést sem. A hazai csapat mondjuk pont nem az a csapat amelyik erősödött, szerintem inkább a Litván gyengült.

A san marinói válogatott még mindig a leggyengébb a világon, bár azért kiváncsi lennék, hogy ténylegesen mit játszanának egy Anguilla vagy egy Eritrea, Tonga ellen. Sorra kapja a nagy pofonokat a hazai csapat, gólt is elvétve rúgnak, legutóbb pont a mi selejtezőcsoportunkban voltak. Tíz mérkőzésen sikerült egy gólt rúgjanak, ellenben kaptak negyvenhatot. A leggyengébb Nemzetek Ligája csoportban sem sikerült nyerjenek, se Gibraltár, se Liechtenstein ellen, így azt gondolom itt sem kell ettől tartanunk.

A litvánok korábban sokkal jobbak voltak, ma meg már gyakorlatilag csak a kisebb csapatok ellen van esélyük. Nagyon kevés gólt rúgtak mostanában, egy katasztrófális Bulgáriát sikerült legyőzzenek a vb-selejtezők során, de ennyi. Nyolc mérkőzés alatt négy gólt rúgtak, kaptak tizenkilencet. Volt egy nagyon gyenge időszakjuk, akkor kilenc mérkőzést vesztettek zsinórban. Most itt 99%, hogy nyerni fognak, ezen a találkozón csak a gólkülönbség lehet az igazi kérdés. A tippem az, hogy a litvánok rúgnak legalább három gólt.

San Marino - Litvánia: Litvánia által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp