Igazi teniszcsemegére van ma kilátás, ráadásul ezt egészen emberi időben tehetjük meg, ha valaki igazán szép labdameneteket akar látni, akkor fél 8 körül megéri az Eurosportra kapcsolni.

Kyrgiosnak ha megy a játék, és van is kedve teniszezni, akkor tényleg maximum csak a top 3 képes őt megfogni. Nem rég megosztotta, hogy pár éve milyen mélységekben volt lelkileg, semmi nem érdekelte, és ebből mostanra tökéletesen kilábalt, és ez meg is látszik az eredményein. A koronavírus miatt sokat kihagyott az ausztrál, kicsúszott 100-on kívülre, ezért is kap már az első körökben őrült nehéz ellenfeleket. Viszont most megy a játék, és a fiatal top 10-es játékosokat is simán veri kettőben, Indian Wellsben Ruudot, itt Miamiban pedig Rublevet verte tönkre. Kőkemény tenyerese van, egy király fonákkal, a hálónál pedig azt csinál, amit csak akar, nem véletlen, hogy Kokkinakis oldalán megnyerték a páros Australian Opent. Két veresége van idén, Medvedev és Nadal tudta csak legyűrni Nicket, ellenben mindenki mást szett veszteség nélkül vert.

Fognini Rióban salakon az elődöntőig menetelt, kemény borításon viszont nem termett sok babér, korai búcsúk jellemezték, ha egy kicsit jobb kemény pályás teniszező jött. Indian Wellsben visszalépett Basilashvili ellen, és Miamiban a Taro Daniel elleni meccs végén sem tűnt 100%-osnak az olasz, aki majd 3 órát töltött a pályán, ellentétben Kyrgiosszal, aki bő 50 perc alatt rendezte le Rublevet.

Kyrgios brutál formában van, ilyenkor egy 100-as Fognininek is nehéz lenne szettet fogni, nem még így. Egyszer találkoztak eddig, pont itt Miamiban, és pont a torna ezen szakaszán, akk Kyrgios sima kettőben verte Fogninit, ezt várom most is.

Kyrgios, Nick - Fognini, Fabio: Szett hendikeppel - Hendikep tipp