Ha hétfő, akkor nihil, nagyítóval kell keresni az eseményeket, amelyekhez van egy kis közünk. A Sport2-őn például egy Andorra-Grenadát láthatunk, mint a nap második legnívósabb meccse, azért ebből láthatjuk, mennyire szellős nap ez a mai a felkészülési meccsek piacán. A másik a Montenegró-Görögország, ahol az én tippem a kevés gól. Vagy a góltalanság.

A két együttes 24-én és 25-én volt a pályán, hogy melyik játszott korábban, melyik pihent többet, semmit sem számít, hisz a kezdők 7-8 helyen változnak valószínűleg. Ez -mint a nevében is van-, felkészülési meccs, így a mesterek próbálgatnak variációkat, akár személyeket illetően, akár felállásokat illetően.

Örményország pár napja 1-0-ra megverte Montenegrót, az örmények korai gólját követően visszaálltak, és ki is húzták 1-0-lal. A görögök is 1-0-t játszottak, csak ők nyertek. Ráadásul Romániát sikerült megverni, az pedig már olyan eredmény, amire büszkék lehetnek. Mondjuk a meccsen összehozott 29 lövés egy gálaszerű meccsre utal, de a sok lövésből 3 találta el a kaput, és gólból mindössze egy született, ezek azért már tipikus underes meccs számai.

Én azt várom, hogy ma is ilyen 1-0, 0-1, vagy 0-0 körül lesz a vége. E három eredmény jó, hogy profit csorogjon, 1-1-nél, 2-0-nál vagy 0-2-nél pedig cash back van. Itt 3+ gólnál bukunk, de én nem hinném, hogy overes meccs lesz. Egy szükséges rossz mindkét csapat számára, igazából tét sincs, elkóricálnak majd a pályán, de ennyi. Görögország érzi az undereket, Montenegró meg ha játszott is mostanában overt, a gólokat zömében kapta. Lőni 1-nél többet szökő évente lő, amikor eljutott 3-ig, Gibraltár volt az ellenfél. Ismerjük jól a görög stílust, már eleve azt, hogy anno hogy nyertek Eb-t. Azóta persze változott ez-az, de ez nem, hogy a kapott gólt el kell kerülni. Ez lesz a cél hazai oldalon is, meg ahogy olvasom, itt azért a jobbak ma padoznak, szóval egy remit szerintem aláírna a montenegrói válogatott (is). Tipikusan olyan meccsnek tűnik nekem, ahol bőven elég majd megnézni a végeredményt.

Montenegró - Görögország: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp