Folytatódik a barátságos meccses dömping, ahol a kapitányok kísérletezhetnek, próbálhatják az új, felfedezett játékosokat és egyes jövőben használatos taktikai elemeket.

Mondták, hogy a Nemzetek Ligája helyettesíti a felkészülési meccseket, lám azért csak maradt létjogosultsága a bari meccseknek is.

Marco Rossi fiai a szerbek ellen szépen küzdöttek és végül egy véleményes szerb góllal vereséget szenvedtünk (igaz a második félidőben elmaradt egy büntető szerb oldalról), és ugye ott volt az üres kapus Szoboszlai lehetőség az utolsó pillanatban, sajnos a meccshiány és lipcsei mellőzöttség meglátszott a jelenkor legnagyobb magyar tehetségénél. Reméljük mihamarább kijön ebből a szituációból Dominik.

Az élet nem áll eg a Windsor Parkban a szívós észak-írekkel folytatjuk.

Nem lesz egyszerű ez a történet sem.

Elég csak azt említeni, hogy ez az észak-ír válogatott a vb-selejtezőkön odahaza kapott gól nélkül hozta le a tétmeccseket a svájci-olasz-bolgár-litván négyessel szemben!!! Igaz támadójátékban összesen egy litvánia ellen lőtt gól szerepelt.

Mindenesetre a Ian Baraclough vezette zöld mezesek védelmét nagyon nehéz feltörni, a brit futballt hozzák, szervezett védekezés, nem riadnak vissza a favágó style-tól sem, ha azt látják szükségesnek. Az észak-írek egy luxemburgi 3-1 -el melegítettek, ugye ettől a miniállamtól mi pár éve fájdalmas vereséget szenvedtünk, még Szélesi Zoltán alkalmi megbízatása mellett ...

Szóval nem lesz egy álom kirándulás ez, úgy érzem ebből a történetből csak rosszul jöhetünk ki, és már annak örülhetünk, ha egy góltalan vagy egy gólváltásos döntetlennel jönnénk ki a kedd estéből.

Észak-Írország - Magyarország: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp