Ma ismételten a válogatott mérkőzéseké a főszerep, nem kevesebb, mint harminc mérkőzést rendeznek ma.

Azerbajdzsán jelenleg a 121., míg Lettország a 135.helyen áll. Ugyan az azeri válogatott áll előrébb a világranglistán, mégis ők azok, akik gyengébb formában vannak. A mérkőzést egyébként semleges helyszínen rendezik, a Ta' Qali National Stadiumban, Máltán.

Legutóbbi mérkőzését elveszítette a pályaválasztó együttes, méghozzá pont Málta ellen, alig négy napja. Hatalmas pofon ez számukra, hiszen így már tíz mérkőzés óta nem tudtak nyerni, ráadásul olyan válogatott ellen buktak mérkőzéseket, mint Moldova, Luxemburg (oda-vissza) vagy az előbb említett Málta. Nincsenek jó helyzetben, valamit tenniük kell, ha nem szeretnének kipottyani a Nemzetek Ligájának C divíziójából.

A lettek sem jók, sőt. Mondhatni évről-évre gyengébbek, amit jól bízonyit, hogy az egyik leggyengébb csoportban csak a harmadikok lettek a Nemzetek Ligájában. Andorra ellen hazai pályán csak egy gól nélküli ikszre futotta, de előtte 1-0-9-es mérleggel zárták az Eb-selejtezőt. Nekik is nehéz lesz, bár azért egy Andorra és Liechtenstein elleni csoportot illene behúzniuk. Júniusig van idejük ugyan, de több találkozójuk jelen állás szerint nincs, így ma kell még kísérletezni.

Eddig kétszer találkozott egymás ellen a két csapat, a mérleg 1-1-0. Legutóbb 2018-ban, 3-1-re nyerten az azeriek idegenben.

Nem gondolom, hogy sok gól lenne, vagy valami izgalmas találkozó, de tényleg igaz, hogy nagyon gyenge most mindkettő. Mindkettő keresi a megfelelő játékosokat, felállást, ezt pedig egy ilyen mérkőzésen teheti meg. A tippem az, hogy lesz egy gól itt is és ott is, vagyis, hogy mindkét csapat betalál.

Azerbajdzsán - Lettország: Mindkét csapat gólt szerez - Igen/Nem tipp