Az elmúlt hat évben már a negyedik alkalommal csap össze a két csapat, összességében pedig hatodszor. Elég egyoldalú az állás, mind az öt mérkőzést a feröeriek nyerték.

Tavaly egy barátságos mérkőzést játszottak egymással, Feröeren egy meglepően sima, 5-1-es győzelmet aratott a hazai együttes. Ma Spanyolországban találkoznak majd egymással, méghozzá egy olyan mérkőzésen, ami akár nagyon sima győzelmet is hozhat a feröeri együttesnek.

Liechtenstein továbbra is a pofozógép szerepét tölti be, a Zöld-foki szigetektől például hatot kaptak a legutóbbi, hétvégi mérkőzésükön. Nen volt egy nagy mérkőzés,

kilenc zöld-foki lövésből nyolc ment kapura, abból hat gól is lett, pedig többet birtokolta a labdát az európai válogatott.

Feröer Gibraltár ellen nem tudott mit kezdeni, csak gól nélküli döntetlenre futotta az erejükből. 10-ből 1 ment kapura, míg a másik oldalt 3-ból 3, szerencséjük, hogy nem kaptak ki a világ egyik leggyengébb válogatottjától. Szögletből ugyan rúgtak tizet, és 63%-ban birtokolták a labdát, de ez nem ért semmit, meddőnek bizonyult a fölényük.

Azt gondolom, hogy hiba lenne leírni a feröeri csapatot, volt egy gyengébb mérkőzésük, de ennyi. Nem hiszem, hogy ez megismétlődne újra, remélem azt, hogy tanultak az előző mérkőzésükből. A gyengébb együtteseket általában sikerül legyőzze a feöeri csapat, így ma is ezt várom. A liechtensteini csapat nagyon sok gólt kap, így benne van a találkozóban, hogy ma is így lesz.

A tippem az, hogy szereznek legalább három gólt és ezzel megnyerik a mérkőzést.

Liechtenstein - Feröer-szigetek : Feröer-szigetek által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp