Ez a párosítás már két hete is létre jöhetett volna Indian Wellsben, ha Sinner kiáll, de a betegsége közbeszólt, ma viszont már semmi nem mentheti meg az ausztráltól.

Kyrgios nagyon rendbe tette magát, mind mentálisan, mind játékban közel a maximumhoz teniszezik, így pedig a top játékosoknak is hatalmas kihívás megállítani az ausztrált. Mivel nem sokat játszott az elmúlt 2 évben, ezért 100-on kívülre csúszott, (egy esetleges mostani győzelemmel visszajönne a top 80-ba) így a kiemeltekkel ellentétben már 3 meccsen van túl, simán verte Mannarinot, Rublevet és Fogninit is, ez a három meccs alig 3.5 óra volt. Adogatóként szinte lehetetlen rajta fogást találni, szórja az ászokat, első szerva mögött 85% körül nyeri a pontokat. És akkor még ugye ott vannak a trükkös ütései, amivel a fiatalokat kicsinálja. Idei szezonban két veresége van, Nadal és Medvedev a két elkövető, összes többi ellenfelét sima két szettben verte.

Sinner erőnyerőként csak két meccset játszott Miamiban, de már 6 óra játék van a lábában, két döntő szettes mérkőzésen van túl, Ruusuvouri és Carreno-Busta ellen is meccslabdákat kellett hárítania, mentálisan is fárasztó ez. Túl van egy edzőváltáson is, de az igazán nagy áttörés még várat magára, a top játékosok ellen nem tudja kibrusztolni a meccseket. Kicsit sablonos tenisze van, jól üt mind a két oldalról, de ilyen Kyrgios féle trükkös teniszezők simán bezavarják a játékstílusukkal.

Kyrgios óriás formában van, lazán, játszi könnyedséggel húzza be a meccseit, míg Sinner nagyrészt szenved. Fizikálisan és játékban is előrébb van az ausztrál, Fognini után a másik olaszt, Sinnert is ütheti Miamiból, nálam ez is sima Kyrgios.

Kyrgios, Nick - Sinner, Jannik: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp