Kivártam a tippel, hátha elkezd mozogni, de még mindig tartja magát. Ennél jobb lehetőséget a hétvégén nem láttam. Hatalmas különbség van az unibet és a bet365 oddsai között a legalább három gól tekintetében. Míg a bet365 masszívan tartja az 1.90-et, addig az unibetnél 1.68-on ketyeg a fogadási lehetőség.

Úgy vélem, itt az unibet lőtte be jól, sőt, még ezt is jó opciónak látom. Ugyanis a Soroksár olyan eredményeket produkál, amitől a gólokra vadászó sportfogadóknál felvillan a vörös lámpa. Ugyanis a tavaszi szezonban egyetlen alkalommal játszottak under 2,5-et, méghozzá a Békéscsaba ellen. Az ellen a csapat ellen, akik pár nappal előtte kifutották a belüket az Újpest elleni kupameccsen, és megmozdulni sem tudtak a pályán, csak védekezni. Emellett játszottak 8 további bajnokit, mindegyiken legalább négy gól esett, ők pedig meglőtték a legalább kettőt! A tavasz legjobb formában lévő csapatává váltak!

Lipcsei Péter most töltötte be az 50. évét, és a csapat játékosai már felköszöntötték. Emellett viszont ismét játszhatnak egy óriásit, gólokkal is megajándékozva őt. Tudjuk, hogy ők a kis Fradi, hiszen korábbi Ferencváros játékosok, illetve fiatal tehetséges játszanak Lipcsei keze alatt. Gyömbér és a kis Lovrencsics viszik hátán a csapatot, akik tavasszal félelmetes tempót diktálnak.

A Tiszakécske Visinka Edével a kispadon tavasszal kifejezetten kiforrott, jó focit játszik, az eredmények is jönnek. Újonc létükre vélhetően sikerül a bennmaradás. Az 52 kapott góljuk a legtöbb a bajnokságban! 5 forduló óta veretlenek, jó formában vannak!

Ettől a meccstől csak a gólok elfogadhatóak, szerintem már az első félidőben leeshet a 2-3 gól, aztán pedig nem lesz megállás.

Soroksár - Tiszakécske FC: Gólok száma - Felett/alatt tipp