Mostanában egy raklapnyi olyan spanyol élvonalbeli meccsbe futni bele, ahol bitang nagy under várható, aztán mégis kinyílik a gólcsap. Nem kell túl messzire menni, a pénteki Sevilla-Granada meccsen sem igazán várunk sok gólt (én biztos nem), aztán csak összehordott a szél hatot.

Jó-jó, tényleg van, amikor az underesnek tűnő meccs underes lesz, de ez a Mallorca-'tico is olyan találkozónak tűnik nekem, amely simán átmehet overesbe.

A Mallorca csapata vékony jégen táncol. Annyira vékony hogy repedések vannak rajta. Már kieső helyen a szigetlakók. A zsinórban benyelt hét zakó nagyon csúnyán fest, Kubóék pedig hadilábon állnak a góllövéssel. Nem ilyen földrengés-szerű pofonok, (egyedül a Real Madrid elleni 3-0 volt sima), ilyen tipikus peches 1, max 2 gólos vereségek, amikor kevésen múlik a pontszerzés.

A Mallorca az őszi etapban elkapta az Atleticót, ez legalább szép emlék, és hátha jelent egy kis érzelmi pluszt. Nincs mese, a Mallorcának el kell kezdeni a pontok gyűjtögetését, és ehhez szükség lesz a tökös Mallorcára. Otthon egyébként Kubóék nem játszanak rossz focit, de a gól az sajna igen ritka vendég, főleg a helyzetek számához képest.

Ami az Atleticót illeti, a Manchester City ellen sok támadása nem volt, lövése meg egyenesen nulla. Való igaz, nagyon defenzív volt a Simeone-csapat, de túlélte 1-0-ás pofonnal, szóval a párharc nyitott maradt. A 'ticónak viszont a bajnokságban is van még dolga. Volt az Atletinek négy meccses szériája pofonokkal, szóval a top4, a BL messze nincs biztosítva.

Az tuti, hogy a vendég-csapatból a hétközi BL-meccs kivett, szóval nem reménytelen a Mallorca. Összekapta a 'tico a védekezését, de a BL-visszavágó miatt valószínűleg rotál Simeone, én simán el tudom képzelni, hogy ez a meccs kinyílik, és összejön 3 gólocska. Joao Felix ha nem is Benzema, de azért remek formában van. Nem zárom ki a piros lapot, lehet itt 1-2 büntető, úgy érzem, bőven 2.00 feletti odds mellett ezt most vétek kihagyni.

Mallorca - Atlético Madrid: Gólok száma - Felett/alatt tipp