Fussunk neki még egyszer! De most már komolyan. Most már komolyan kérem Bognár mestert, hogy pattintson össze egy olyan kezdőt, amely képes gót szerezni, ne pihentessen senkit, akikben mocorog valami.

Az Újpest jó formába lendült, az elmúlt öt forduló alapján az FTC mögött a formatáblázaton a 2. helyen állnak a lilák. Most jelenleg hét pont választja el a legjobb kiesőtől, és az Újpest még ebben a fordulóban is szerezhet pontot, sőt pontokat. Zivzivadze nagy fogás az UTE-nál, Croizet remek játékos NBI szinten, valami összeállt ennél a csapatnál, és igazából nem csinálnak olyan extra dolgokat, mégis működik a játék. Még a védekezés is működik, ami engem jobban meglep, azért Koutroubisék az őszi idényben gyártották a burleszk jeleneteket.

Ami tény, az UTE megnyugodhatott, sőt ha most nyer, a tabella első felébe ugrik fel, megelőzi a vasárnapi ellenfelét, a Paksot is. Nem azt mondom, hogy piszok jó csapat lett az UTE, de eléggé letisztult, sallangmentes játéka van, Zivzivadzét megtalálják a passzok, Croizet remek szervező, jól lát a pályán, simán el tudom képzelni, hogy korai gól születik az UTE részéről.

Paks meccsen nem is lenne meglepetés a korai gól. Viszont mostanában, az elmúlt hetekben nem jönnek a PSE meccsein a dugók. Ádám és Böde legutóbb nem kezdett a Honvéd ellen, szívbaj jött rám, amikor megtudtam. Nem is jöttek a gólok. Most viszont Ádám valószínűleg kezd, és akkor talán látunk valamit a 'régiből'. Abból az adok kapok játékból, amitől a Paks a Paks. Az 5. helyen áll a csapat, görcsölni nincs miért, kiesni nem fognak, már a dobogó is elúszott, szóval lehet FOCIZNI, SZÓRAKOZTATNI a közönséget. Ráadásul lassan már a nagy számok törvénye is játszik, olyan rég volt félidei PSE-meccsen over, hogy talán már nem is emlékszünk rá.

Paksi SE - Újpest FC: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp