A vasárnap megkoronázása lesz a találkozó, legalábbis én most azt mondom. Kedvenc csapatom kiegyenesedett, és bár az aktuális EL-párharcában megint döntetlennel nyitott, ez akár jót is jelenthet, mert a 2. meccsen rendre magabiztos győzelmet aratott. A bajnokságban viszont csillogás van, négyesével szórja a Barca a gólokat. Tény, legutóbb a Sevilla egy kapott góllal megúszta, de a Sevilla picit jobb védekezésben (is), mint a Levante, vagy a Barca korábbi ellenfelei. (apró fullánk a Madridnak...)

Xaviék, ha így folytatják, simán odaérhetnek a 2. helyre. De végül is legyen meg a top4, nem szabad itt lazítani, valószínűleg az EL-ben sem a Frankfurt lesz a végállomás, a top4-et be kell biztosítani. Jó az Atleti, nem lassít a Betis sem, szóval kellenek még a pontok.

A Frankfurt elleni találkozón Pique macskásodott meg, így ő aligha játszik, Araujó sem 100%-os, de kell egy védelemnek tartást adó játékos, és ő az. Eric Garcia vagy Lenglet lehet ott mellette, szerintem Garcia lesz. Alves és Alba széleken, középen Pedri, de Jong és Busquets, elöl pedig Dembélé, Ferran, és Auba. Adama picit visszaesett, Depay megint lesérült, meg eleve az említett trió a legjobb, sok helyzetet alakítanak ki, Pedri klasszis, de Jong is nagyon jó, szóval jó nézni a Barca fociját ismét.

A Levante helyzete cudar, még mindig 7 pontra a kieséstől. Ráadásul nem valószínű, hogy ma faragni tud a hétből, marad hét forduló, hogy a hét pontos hátrányt ledolgozza. ...

Vélhetően három belső védővel, Sonnal és Miramónnal a szélen játszik a Levante, de igazából ez csak rajz, úgyis védekezni fog mindenki. Én azt mondom, a Barca mindkét félidőben villan, jó hangulatú a csapat, sok lövése van, sok helyzetet dolgoz ki, ilyen oddson nem tudom ezt elengedni.

Levante - FC Barcelona: FC Barcelona mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp