ÓÓÓóó, S'oton, a nagy pofonok nagy csapata. Múlt hétvégén a Chelsea elleni meccsen ugyan csak 6-0-ra kapott ki, de ez is csak azért volt, mert a londoni Kékek a 6-0 után már nem voltak annyira éhesek a góra, tartalékoltak a szezon hátra lévő meccseire, a BL-re. Ha nem így tesznek, akkor simán jöhetett volna egy újabb 9-0, mint a Leicester City vagy a Man United ellen. Hasenhüttl csapatában ez benne van, amikor ő megjött, azért elég hangzatos ígéreteket hallottunk, reformot meg szórakoztató focit, és igazából ezt helyenként meg is kapjuk. Azért az szórakoztató, amikor egy PL-meccsen úgy tömi az egyik a másikat, hogy menet közben azért kell 'izgulni', jön-e a 9,5 over, vagy lesz-e közte 10.

A S'oton formája pocsék, kicsit úgy vannak vele, hogy a 36 pont biztonságot ad, a Burnley csak nem vadul be, és nyereget zsinórban, meg a S'oton is úgy gondolkodhat, a hátra lévő 6-7 meccsből egy olyan csak lesz, ahol nekik jön ki a lépés. És mit tagadjuk, ez valószínűleg így lesz.

Az Arsenal van nagyobb bajban, mert a pár hete fixnek hitt top4 és a BL indulás már nem is annyira fix. Vissza kell mászni a top4-be, ezt pedig csak győzelmek árán lehet. A Tottenham beelőzött, mák, hogy a többi rivális, WHU, Man. Utd. stb. kikapott.

Sakáék azért képesek a jó focira. Pechükre az előző két meccsen kikaptak, jó kis kontracsapatok ellen besültek az ágyúk. Ugyanakkor Ödegaardékat még kár temetni, simán versenyben vannak a BL-ért, és egy ennyire demotivált S'otont azért lehet tömni. Megtette a Chelsea is, hat gól, 24 lövés, 14 kaput eltaláló lövés. Olyan számok ezek, melyek jelzik, hogy a Szentek már nyaralnak, nem gondolnám, hogy most majd varázsütésre elit focit tesznek a pályára. Sokkal inkább lesz itt megint komolyabb pofon. Már-már túl szép odds, hogy jöjjön, de így 3.00-as odds körül ez egy jó tipp!

Southampton - Arsenal: Arsenal mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp