A vasárnapi 2. meccs sem tűnik rossznak, ahogy előtte a Granada-Levante kiesési rangadó is garantált izgalmakat hoz. Oda a piros lap, meg a sárgák, ide a gólok jöhetnek.

Az Atletico a Manchester City elleni találkozó(ko)n égette az energiát, három félidőt bekkelt, egyet pedig offenzív futballal töltött el. Igazából a bekkelés is jól ment, az offenzív foci sem állt rosszul a Simeone csapatnak, de talán igazságos eredmény született, futballban a Man. City jobb.

Ami tuti, hogy azért energiát illetően tényleg sok fogyhatott a BL-meccseken, a City elleni két találkozó között azért egy Mallorca csak megviccelte a Simeone csapatot. Persze akkor még volt remény, talán volt mire tartalékolni, de most már nincs. Csak a bajnokság van, és ott anyait-apait bele kell adni, mert a top4 közel sem fix. Ráadásul a 'tico programja elég markáns, most jön egy Espanyol-Granada duó (hétközi forduló is lesz), aztán az Atleti játszik még a Bilbaóval, a Real Madriddal, a Sevillával és a Sociedaddal is. A Sociedad és a Betis nem akar kikapni, szóval alaposan idegesíti és nyomás alatt tartja az Atletit. Kellenek a pontok, a győzelmek, de a 'tico azért nem annyira fitt. Emiatt szerintem simán kap ma gólt, vagy akár gólokat. Volt a szezonnak olyan időszaka,amikor minden lövés gólt lett, ami Oblak kapujára ment. R.d.T.ék meg simán gurigázhatnak nyomás nélkül, a megszerzett 39 pontjuk biztonságot ad. Az Espanyol mostanában nem játszott overes meccseket, de itt az alkalom, hogy megint mutasson valamit előrejátékban. Joao Felix és Griezmann is végre focizhat, nem kell a védekezéssel foglalkozni, szerintem Carrasco is kezd, egyszerűen meg kell nyerni ezt a meccset, mert az Atletinek még brutál találkozói vannak hátra.

Atlético Madrid - Espanyol: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp