Ezen a héten Belgrádban és Barcelonában teniszeznek a nagymenő játékosok, mindkét helyszínen elég jó nevek ragadnak ütőt, és már az első körökben is akadnak ilyen csemegék, mint ez a meccs.

Goffin az év elején szemmel láthatóan nem találta a formáját, amit ugye a sérülések sem könnyítettek meg, folyamatosan kiesett az első-második körökben minden tornán, Amerikában még challanger tornát is elindult, kis önbizalmat szerezni, de Phoenixben is a negyeddöntő volt a végállomás. Aztán a salak szezonnal most úgy tűnik megváltozott ez a tendencia, Marrakechben tornát nyert, és Monte-Carloban is csak a későbbi finalista, az elmúlt héten nagyot teniszező Davidovich-Fokina verte. Marokkóban hallatlan magabiztossággal teniszezett, jól jöttek az alapütései, és szépen leszorította a ki nem kényszerített hibái számát, ami tornagyőzelemhez vezetett, még ha nem is volt veretes a névsor, de a lelkének sokat jelenthetett.

Krajinovic se nagyon teheti ki az szezont az ablakba, egy montpellieri elődöntőn kívül más nem nagyon van a tarsolyban, csupa korai vereségek, egy kicsit is jobb teniszező idén azért megszedte a hazai játékost. A belgának már 8 salakos meccs van a lábában, míg Krajinovic csak a múlt heti ezres tornán játszott salakon tétmeccse, ami azért elég nagy előny Goffinnak. Jópár meccsét láttam a szerbnek idén, elég statikus a játéka, messze van a saját legjobbjához, sok a hiba, elég kiismerhető a tenisze.

Goffin most úgy tűnik, hogy nagyon ráérzett a salakos teniszre, és végre önbizalommal telve játszhat Belgrádban, ellentétben Krajinoviccsal. Szerintem csak a hazai pálya miatt van ekkora odds Goffinra, nálam ez sima belga győzelem.

Goffin, David - Krajinovic, Filip: Mérkőzés nyertese - Mérkőzés tipp