A legjobb 16 között csap össze Tamara Korpatsch és Emma Raducanu. Érdekes egy találkozó lesz több szempontból is. Egyrészt Raducanu második felnőtt salakos meccsét várja másrészt a német szerencsés vesztesként van itt. Tamara ráadásul attól a Sanderstől kapott ki itt Stuttgartban akit a brit lemosott tegnap a pályáról.

Emma elég jól mozgott az ausztrál elleni összecsapáson. Olykor még a salak okozta előnyöket is használta bár ebben fejlődhet még. Storm mondjuk nem sokat mozgatta Raducanut. A brit magasra ütött labdáival nem igazán tudott mit kezdeni. Futtából kiválóan üti a labdákat továbbra is és kerül helyzeti előnybe. Nehéz dolga lesz Korpatschnak ha meg akarja szorongatni őt,mert alapvonalról muszáj lenne irányítania ahhoz hogy esélye legyen,mert álló helyzetből simán leüti a brit. A lábai pokoli gyorsak ami elengedhetetlen erre a borításra.

A német alapvonalról szeret játszani a brit ellen ez a stílus elég nagy öngól. A hálónál esetlen Tamara,mert bár jó ütemben üti a rövidítéseket,de ha neki is reagálni kell akkor jön a baj. A fonák keresztjei viszont nagyon veszélyesek és a lábmunkája is rendben van. Ha abból indulunk ki,hogy az ausztrál leütötte a pályáról akkor nem sok sansza marad Emmával szemben. Az előző fordulóban Giorgi a jó kezdés ellenére szokás szerint magát verte meg. A német második szervája elég bizonytalan és ahogy az olasz úgy Raducanu is előszeretettel letámadja ezeket a labdákat,mint egy vércse.

Összességében ha nem ömlenek a ki nem kényszerített hibák a brittől simán verni kell a németet aki hiába szereti a salakot verhető játékos ezen a borításon.

Korpatsch, Tamara - Raducanu, Emma: Játék hendikeppel - Hendikep tipp