Elég erős ez a szorzó erre az opcióra. A két csapat játéktudása között ugyanis óriási különbség van a Malmö javára. A legutóbbi két sezon címvédője ugyanis idén is a bajnoki címet célozta meg, ellenben az újonccal akik már a kiesés elkerülését is sikeres szezonnak könyvelhetnék el.

A Malmö bajnokhoz méltóan nyitotta a nemrég kezdődött idényt. A nyitó fordulóban a Kalmart verték idegenben (0:1), majd egy hazai döntetlen következett a jó erőkből álló Elfsborg ellen, majd az előző fordulóban csúcsra járatták a játékot és a tavalyi nagy riválist, a végül rosszabb gólkülönbségének köszönhetően csak ezüstérmes AIK Stockholmot 3:0-ra mosták le. Toivonen hosszabb sérüléséből tért nemrég vissza és 35 éves kora ellenére betalált azon a meccsen, de az igazi nagy vétel az Emirátusokból Isaac Kiese Thelin volt aki valósággal szórja a gólokat új csapatában is (utóbbi hét meccsén 7 gólt szerzett). Milojevic aligha fog változtatni, csapata támadólag 4-3-3 ban rohan neki majd az újoncnak.

A Varnamo nem nyitott valami fényesen. Már a felkészülési meccsek eredményei után gondolhatták hogy ez a szezon eléggé szenvedős lesz és eddig a dolog be is igazolódni látszik. Kikaptak 2-1re a Göteborgtól, majd egy hazai 0-0 következett a Sirius ellen, viszont az Elfsborg már könnyedén átlépett rajtuk pár nappal ezelőtt (4-1) így három forduló után egy ponttal a kiesőhelyek egyikén állnak. A bent maradáshoz szükséges pontokat aligha ma fogják gyarapítani, a vendég csapat sokkal jobb erőből áll ami akár félidőnként egy egy gólban is megmutatkozhat. Túlzás ez az odds úgyhogy nem hagyom ki!

Hazai oldalon Becirovic, a Malmönél pedig Moisander és Knudsen lesznek hiányzók.

Tipp: 0-3

IFK Värnamo - Malmö FF: A Malmö FF nyeri mind a két félidõt - Igen/Nem tipp