Rendkivul izgalmas elso meccsen vagyunk tul az elodonto erdekesebb parharcaban, ahol semmi sem dolt el Manchesterben.

4:3-as gyozelmet aratott ugyan a City, de a jatek alapjan szerintem a Real elegedettebb az eredmennyel, ugyanis siman kaphattak volna 7-8 golt is. Kelloen atjarohaz volt a madridi vedelem, ennek megfeleloen kettesevel dolgoztak ki a helyzeteket De Bruyneek, a kihasznalas viszont nem volt az erosseguk. Madridi reszrol egy Vinicius villanas es a szokasos 2 Benzema gol tette lehetove, hogy siman legyen eselyuk otthon tovabbjutniuk a blancoknak.

Mindket edzo szerintem remek alapanyag az 1X-hez szerda este, ugyanis Ancelotti siman ossze tudja ugy szedni Modricekat, hogy otthon ismet guritanak egy harmast a Citynek. Vendeg reszrol pedig sokszor lattuk mar Guardiolat, hogy eltaktikazza magat egy ilyen meccsen, nem lepodnek meg most sem, ha vedekezo felfogasban kuldene fel a Cityt. Ez a hozzaallas pedig altalaban megbosszulja magat es siman benne van, hogy a Real otthon behuzza a meccset es bejut az idei BL dontobe is.

Vendeg oldalon visszater azert Joao Cancelo, akinek a szelso jateka tud kellemetlen perceket okozni. Madridi reszrol Alabaval kevesebben lesznek, vagyis a vedelem nem feltetlenul erosodik az odavagohoz kepest. Szerintem Benzema most is villan vagy 2 alkalommal es legalabb egy dontetlenre jo lesz a Real otthon. Benne van az is, hogy tamadnia kell a spanyoloknak, amibol a City lerohanja oket parszor, de a tamado szekciot nem feltem Benzemaeknal es fognak azert ok is golokat szerezni...

Real Madrid - Manchester City: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp