Lassan véget ér a 2021-2022-es szezon a magyar élvonalban is. Jönnek a tipikus szezon végi meccsek, az izzadtságszagú találkozók, amikor a csapatok nem akarnak vagy nem tudnak focizni, meg a gálameccsek, mint a Fradi-ZTE, jó kis majális hangulat, sok gól...

A Kisvárda-UTE találkozón a szabolcsi alakulat lesz talán a kevésbé éles. A Várda ősszel sokkal jobb focit játszott, nézhető meccseket tolt, nagyon jó kis modern focit tolt. Egyszerű, de nagyszerű játék, önzetlenség, és ebből él a Várda a mai napig. Aztán jött a tél, a háború és a Várda minőségben visszább esett. Révész is nyilatkozott pár furát, mondjuk nála az lenne a meglepő, ha nem így lenne.

A Kisvárda viszont még akkor is sokszor elért apró döntetleneket, amikor nem játszott jól. Az ikszekkel tartotta magát, és tartja mai napig a 3. helyen, amely nemzetközi kupaindulást ér. A cél a dobogó megtartása, ehhez pedig egy újabb ponttal kerülhet közelebb. Az Újpest pedig talán a Várdával ellentétben tavasszal egyenesedett ki. A lila-fehérek háttere annyira nem stabil, ehhez képest a csapat egész jól összeállt tavaszra. Az UTE egyébként megteremtette magának a lehetőséget, hogy kiharcolja a nemzetközi kupaindulást. Ehhez most nem ártana nyerni Várdán, aztán jön a Fehérvár elleni ki-ki meccs, ahol ha legyőzi az UTE a Fehérvárt, ki kell szurkolni a Kupában a Fradi győzelmet. Érdekes szituáció lesz. De ne szaladjunk előre. Zivzivadzééknak nyerni kell Kisvárdán. A Kisvárda annyira nem éles mostanság, utolsó 5 találkozójából egyet sikerült megnyerni. Jobb formában van az UTE, valahogy több erőt, több tüzet érzek most a lila-fehérekben, így egy jó kétesélyt bevállalok.

Kisvarda - Újpest FC: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp