Alcaraz ismét a center pályán kapott helyet az esti program első mérkőzése lesz az övé, valószínűleg ma sem okoz csalódást a hazai publikumnak.

Alcaraz nem képes leállni, amit ebben a szezonban művel az egészen elképesztő, ha így folytatja, akkor már idén oda érhet a top 5-be is akár. Magasan az övé az idei legjobb mérleg, 24 győzelem, 3 vereség, és 3 tornagyőzelem már, az épp ma a 19. születésnapját ünneplő spanyoltól. Tavaly a születésnapján Rafa felmosta vele a madridi salakot, ma ő teheti ezt meg Norrieval szemben. Jó kis bemelegítő meccset játszott az előző körben Basilashvilivel, ode-oda brékek, de mikor fontos volt a pont, rendre Alcaraz koncentrált jobban, mentálisan is nagyon erős ez a srác. Mind a két oldalról bomba ütései vannak, nagyon hamar felszálló ágban üti meg a labdákat, sokat ejt, és lábon is a legjobbak közé tartozik Alcaraz, talán csak az adogató játéka lóg ki egy kicsit.

Norrie egyetemi teniszező volt, viszonylag későn kapcsolódott be a tour világába, és hát nem a salak a kedvenc borítása. Elég érdekes unortodox fonákja van, meg egy nagy pörgetett tenyerese, amivel az alatta lévőket viszonylag simán veri, de a legjobbak ellen kevéske. Két hosszú mérkőzésen van túl Norrie, tegnap Isner ellen döntő játszmára került sor, de az első körben Kwont is két hosszabb szettben verte. De megszenvedett előző héten Fucsoval és Gerasimovval is, Monte-Carloban pedig Ramos verte.

Kétszer találkoztak már egymással a felek, mind a kettőt tükörsimán, szettveszteség nélkül hozta Alcaraz, ezt várom kb most is.

Norrie, Cameron - Alcaraz, Carlos: Szett hendikeppel - Hendikep tipp