Az FC Barcelona a közelmúltban rendre elpáholta a Barcelonát. Hol négy, hol öt gólt kapott a Betis, de azért azt látni, hogy rendre be is talál a katalán csapat egyszer-kétszer. Az én tippem, hogy most is betalál, és már az első félidőben.

Azt ne feledjük, hogy a közelmúlt Betis-Barca meccsein még volt Messi. Ő azért sok borsot tört a Verdiblancos orra alá. Most már nincs Messi, és ami a nagyobbik baj, hogy nincs Pedri sem. Pedri nélkül a Barca olyan semmilyen. Ha ez nem lenne baj, Pique teste sem bírta a terhelést, legutóbb is cserélni kellett, de egész tavasszal fogát összeszorítva játszik. Most nem lesz a pályán, ellenben Eric Garciával. nálam Eric Garcia = kapott gól. Hogy öngól, vagy kapitális hiba, vagy épp más, nem tudom, de ha ő játszik, az baj.

A Barcelona elfogyott a szezon végére, most nézem, hogy ter Stegen is kihagyhatja a meccset, így azért nem lesz egyszerű.

A Betis otthon erős, a közönség végig a csapat mellett lesz. Az 5. helyről a Betis-nek nincs más esélye, mint nyerni, nyerni és nyerni, gyűjteni a győzelmeket. A kulcsemberek egészségesek, a kreatív zóna teljes. A Geta elleni fizikális játék egy pontra volt elég, ott nem sikerült győzni, de eleve túl közel volt a meccs a kupához. Itt most volt idő egyet szusszanni, és a Betis vélhetően megpróbálja kiharcolni a top4-et. Fekir, Canales, Juani és Borja Iglesias is játékra kész. Az előző két Betis-Barca elég gólgazdagra sikeredett, az első játékrészekben szerzett gólt a Betis. Erre látok sanszot, ráadásul aki követi, nézi a katalánok meccseit, tudja, hogy ez a csapat rengeteg alkalommal kerül hátrányba. A Betis biztos az elejét megnyomja, nem zárom ki, hogy 10-15 perc után de Jongék megint hátrányban lesznek

Real Betis - FC Barcelona: Real Betis gólt szerez - elsõ félidõ - Igen/Nem tipp