Nem kell túlgondolni semmit sem a Merkantil Bank Liga 36. fordulójában játszandó Nyíregyháza Spartacus FC – Békéscsaba 1912 Előre találkozó kapcsán, de amikor a vendégcsapat honlapja így kezdi a mérkőzés beharangozását, hogy idézem: "Nyíregyházi barátaink", akkor nem nagyon van itt miről beszélni. Nem tudom, hogy 1500 karaktert a semmiről hogyan fogok összeszedni, de megpróbálom. Írjak bármit is már most szólok, hogy a végén a tipp az X2 lesz.

Azért lesz X vagy 2, mert a barátok azért az esetek döntő többségében segítik egymást. Hiába olvastam én tegnap a megyei napilap sport rovatában Feczkó Tamás nyilatkozatát, mely szerint mindent megtesznek a győzelemért, hazudik. Ország, világ nyilvánossága előtt hazudik. Van az az erő aki majd neki is megmondja, hogy Tomikám itt döntetlenre vagy vereségre játszunk.

Egyébként meg megtehetik. A kiesés réme már régen nem veszélyezteti a Szparit és ha azt nézem, hogy a szezonban is mennyire kiegyensúlyozatlan teljesítményt nyújtottak a piros-kékek, akkor még azt is mondhatom, hogy nem is olyan feltűnő egy rossz mérkőzés a sorban. Csabai oldalról már más a helyzet, mert Ők legalább az egész szezont a kiesés elkerüléséért történő küzdelem jegyében teljesítették, és a mai meccsen sem lesz ez másként.

Ne haragudjatok, de szakmát még csak véletlenül sem szeretnék belevinni egy olyan meccsbe, ami vélhetően előre le van zsírozva. Itt csak annyi a kérdés, hogy a hátralévő mérkőzések tükrében, hány pontra van szükségük most a vendégeknek. Én a háromra szavazok és senki nem fog háborogni és tüntetni, mert a vendégek honlapja azt sem felejti el megemlíteni, hogy a két mérkőző fél szurkolói igen jó kapcsolatot ápolnak egymással.

Valahogy csak sikerült összehoznom 1500 karaktert a semmiről, de erre a mérkőzésre valamilyen formában csak fel kellett hívnom a figyelmeteket.

Nyíregyháza Spartacus - Bekescsaba: Dupla esély - Dupla esély tipp