Egy dolog biztos, mégpedig az, hogy mindkét csapatnál rezeg a léc. a Sevillánál azért, mert a forma nem az igazi, nincs igazi átütő erő a csapatban, vereség, győzelem, majd két iksz. Mivel kedden a Betis megfirkálta a Valenciát, így a zöld-fehérek versenyben maradtak a top4-ért, ahonnan vagy az Atletit vagy a Sevillát kéne kipöckölni. Nem tűnik egyszerűnek, de ha Koundéék nem tesznek oda még egy jó meccset, akár helyet is cserélhet a két sevillai klub. Nagyon kevés rá a sansz, de van.

Márpedig a Sevilla csapatának ránézésre ez a legkönnyebb meccse, hisz e találkozót követően hétvégén mérkőzik az Atletivel, majd a Bilbao ellen zár. Két nem akármilyen meccs, fizikális csapatok ellen, akár extrém esetben egy kettő per semmi is elképzelhető, és ha itt mondjuk beüt a krach, máris kizúg a Sevilla a top4-ből. Szóval űzni hajtani kell, otthon most ma bebiztosítani a top4-et, és akkor a Sevilla vs Atleti meccs hétvégén max arról dönt, hogy a Sevilla vagy a 'tico lesz ott a dobogón. Legalábbis a Sevilla szempontjából, mert ha szerdán az Elche megtréfálná az Atletit, akkor a Matracosok a Sevilla ellen igencsak komoly meccset játszanának, hisz nekik rezegne a léc a top4-et illetően.

Lényeg a lényeg, papíron és úgy egyébként is ez a Sevilla három hátra lévő meccséből a legkönnyebben nyerhető. Valószínűleg mindent bele is adnak. Hétvégén néztem a Mallorca és a Granada meccsét, nyolc gól, igazi szórakoztató foci, de amíg a Mallorca a helyzeteit nem rúgta be, addig a Granada minden lövése gól lett, ami kapura ment. Túlzok, mert 7/6-ot hoztak össze, de akkor is igaz, nagyon szét volt csúszva hátul és középen a Mallorca. Ricónak is voltak bakijai, én amondó vagyok, az a hat gombóc torkán akadt a szigetlakóknak. Úgy vélem, itt most papírforma eredmény születik, és abba bízom, hogy az andalúz csapat két tökéletes félidőt hoz össze.

Sevilla - Mallorca: Sevilla mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp