A Kisvárda folytathatja és méltón zárhatja le az idei "hőskölteményét", mely a 2021/22 -es szezonra a Joa Janeiro-Erős Gábor- Révész Attila koprodukcióban íródott.

Ki gondolta volna az idény előtt, hogy Kisvárdán az utolsó körben azért mennek ki a pályára a vörös mezesek, hogy a második helyet biztosítsák be, és az ezüst érem megszerzésével együtt a biztos nemzetközi kupa indulást ünnepeljék? Nem sokan, bár van itt az oldalon egyvalaki, aki titkon bízott benne ... :) )

A siker nem részegítette meg az együttest és ami még nagy szó a rengeteg nemzetiséget magáénak tudó öltözőben rendkívüli egységet sikerült kialakítani a vezetésnek ennek is köszönhető a siker, igazi csapatként küzdenek egymásért a játékosok.

A Várdának helyén volt a szíve és a Fehérvár valamint a Mezőkövesd elleni április eleji, egymás utáni vereségek után megrázták magukat, többek között a nagyon a zsinórt elkapó Újpestet és a kupadöntős Paksot pedig idegenben elkapva alakították ki azt a szituációt maguknak, hogy az ezüstéremért harcolhatnak a mai délutánon.

Az egyik legkellemesebb ellenfél érkezik Kisvárdára, a biztos bent maradástól teljesen elkényelmesedő, az ideiglenes edzői irányítást megkapó Molnár Balázs vezetésével zsinórban öt vereséggel érkezik Zala megyéből a ZTE a keleti országvégbe. Kb. úgy hiányzik nekik ez a hosszú úttal, mint a púp a hátukra, de le kell játszani a kilencven percet.

Hazai oldalon egy motivált, szépen, győzelemmel a közönségétől búcsúzni akaró Kisvárda szerepel, a másik oldalon egy leült, a nyári vakációt váró, a Waltner távozásával a tüzet teljesen elvesztő ZTE.

Nem kérdés ezek után kinek kell nyernie ezt az élvonalbeli magyar bajnokit ...

Kisvarda - Zalaegerszegi TE: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp