A Soroksárt itt valamelyik társam a fórumon az NBII Paksának nevezte. Való igaz, volt a sorinak egy szép szériája, amikor ontotta a gólokat, mellette kapta is becsülettel, akárcsak a Paks az élvonalban. Aztán ahogy a Bognár-egyesület, úgy a Soroksárnál is jött egy-két óvatosabb, gólszegényebb találkozó. Most viszont abban bízom, hogy itt a hajráéban ismét nyílik a gólzsák, és kijönnek még azok a gólok, melyek abban a bizonyos zsákban maradtak.

A soroksári együttes fiókcsapat, tele olyan játékossal, akiknek a célja feljebb lépni. Látni is a fociján, de tényleg olyan csapat, mint a Paks, egyik héten lő hármat, másik héten kap, és igazából totál kiszámíthatatlan, hogy melyik meccsen melyik arcát látjuk a csapatnak. Lőrinczyék utolsó hazai meccsükre készülnek, nyomás az nincs, lehet gálázni. A tabellán a 10. helyen áll, feljebb egyébként még vezet út, akár 3-4 helyet is lehet javítani, de igazából sokat nem jelent. Max, jobb a tabellára nézni, de nem hiszem, hogy ez bárkit is érdekel majd. Lehet focizni egy jót, az idő jó, süt a nap, mi baj lehet.

Ami Molnárékat illeti, ott azért a helyzet nem annyira egyszerű, kell még a pont, vagy inkább a pontok, hogy bennmaradás biztosítva legyen. Így a Csákvár valamilyen szempontból pont kényszerben focizik, de a forma jó. Fordulók óta veretlen a csapat, és az ellenfeleket látva a bennmaradás azért sanszos, még akkor is, ha itt beüt a krach, mert utolsó körben az Ajkát látja vendégül, amely együttesnek már mindegy az eredmény.

A két klub, a Sori és a Csákvár utolsó három H2H meccséből kettő volt 4-3-as, közte egy 3-0. Abban bízom, hogy megint kinyílik a gólcsap, és csak akkor zárják el, amikor a tippem már zöldült.

Soroksár - Csákvár TK: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp