Jól van ez így, ahogy van. Legalábbis a jelszó ez, én arra tippelnék, hogy ez messze nem lesz őszinte meccs, mint pl. volt a madridi derbi az Atletico és a Real Madrid között. Ha a tabellára nézünk, látjuk, hogy a Barcát a 'tico reálisan nézve nem érheti utol. A Sevilla 4. és ahhoz, hogy az utolsó forduló izgalommentes maradjon, ahhoz most egyetlen pont kell. Pontszámban a Betis még beérhetné a Sevillát, de a bajnoki meccseket a Sevilla nyerte a Betis-szel szemben, így a Sevilla ha ma egy döntetlent összehoz, és pontot szerez, a top4-et, azaz a BL-indulást bebiztosítja. Ez márpedig cél, és a cél szentesíti az eszközt.

A Sevilla amúgy totálisan fáradt, és egész biztos azon lesz, hogy a remi összejöjjön. Zsinórban három van belőle, a Cádíz, a Villarreal és a Mallorca ellen is remi, remi, remi... Jobb csapat, papíron rosszabb, itt mindegy, csak ikszre futja a Sevilla erejéből. Sérülések és eltiltások is nehezítik Lopetegui dolgát, nincs, már annyi energia, hogy a meccseket saját javukra döntsék el, de a döntetlent azért tartják mindig.

Sok energia a 'ticónál sincs, ott szezon közepén, amikor vereség vereséget követett, még a top4-is necces volt. Felküzdötte magát a Matracos társaság a dobogóra. Az Atleti egyébként papíron még lehetne második, amely hely fontos lenne a szuperkupa részvétel miatt, hisz ott már az indulás is sok-sok milliót ér, de ha ez a Sevilla figyel a bekkelésre, és valószínűleg csak arra figyel, sanszos, hogy még helyzet sem nagyon lesz. Meg sok erő az Atletiben sem lehet, emlékezzünk csak vissza a Bilbao elleni találkozóra, két hete a baszokok úgy lefocizták a 'ticót, hogy Simeone azt sem tudta, milyen rendezvényen van. Ezt követően azért összekapta magát az Atleti, de az energia véges. A Sevilla védekezése alapvetően jó, én nem zárom ki a 0-0-t sem. Igazából azt sem tudom, miért e meccset adja a Spíler2, még egy Mallorca-Rayo is jobbnak tűnik. Én itt lődörgést várok (ahogy ált. iskolás tesi tanárom mondta anno), magyarán kicsit alibiznak a fiúk a pályán. Bevalom, én fix ikszet mondok, de így ezzel a tippel mondjuk akkor is nyerek, ha esetleg a megérzésem nem jön be, és lesz mondjuk egy 2-0, vagy 3-1... De az én tippem egy piszok nagy under, konkréten a 0-0.

Atlético Madrid - Sevilla: Gólok száma páratlan/páros - Páros/Páratlan tipp