Na, hamarabb is rátalálhattam volna erre a tippre, mert ez egész jó oddsnak tűnik. A Liverpool botlása a Tottenham ellen igencsak sokba kerülhet a Vörösöknél, de Kloppék így is nyertek már ezt-azt, meg nyerjék meg a BL-t. A City úgy járhat, mint a PSG, semmi sem jut neki, 'csak' a bajnoki cím... Farkas Norbi a spíleren mindig azt mondja, a LaLiga a világ legerősebb bajnoksága, de én, mint LaLiga fan inkább azt mondom, maximum a második, a PL-ben több jó csapat van, főleg most, hogy a Barca, az Atleti és a Sevilla sem volt annyira acélos.

Lényeg a lényeg, a City lecsúszott pár kupáról idén, de a bajnoki címet annál jobban szeretné. Az sem semmi, és de Bruyne-ék a BL-kiesés után nem törtek össze, ontják a gólokat, 4-5 lőtt gól meccsenként itt a hajrában, amikor már az ellenfeleknek semmi energiája, a City oktatja a futballt.

A West Ham United sem lehet a legfrissebb állapotban. Sokáig jutottak az EL-ben, de a Frankfurt a Barca után a Kalapácsosak is elkalapálta. Antonióéknak maradt a PL, ott viszont még ki lehet harcolni akár az Európa Ligát is. Mondjuk ehhez nem ártana ma egy bravúr-győzelem. Ha nem csorog be pont, valószínűleg marad a 7. hely, és a Konferencia Liga.

A West Ham és a City mostanában egész szoros meccseket szokott játszani, de én emlékszem a korábbi idényekre, amikor Guardiola csapata nagyon komolyan dominálta ezt a párharcot, és nemegyszer a félidőre eldöntötte a találkozót. Most is erre számítok, a City egy mai győzelemmel bajnok. Hivatalosan még nem, de a gólkülönbsége 7-tel jobb így is, mint a rivális Liverpoolnak.

Én City-gólokat várok félidőig, de a West focija sem reménytelen, Antonióék is betalálhatnak az első 45 percben. Én ilyen 1,75-1,85-re számítottam, ahhoz képest bőven szebb az odds. Ha pedig netán beesik egy korai dugó, simán lehet egyet cash outolni is jó kis haszonnal.

West Ham - Manchester City: Gólok száma - 1. félidő - Felett/alatt tipp