Láttam én már sok mindent, de olyat, hogy a Serie A-ban, vagy akármelyik top bajnokságba egy csapatnak 37 lövési kísérlete van, na olyat szerintem nem. Vagy nem emlékszem rá. A 37 az egy olyan szám, ami értelmezhetetlen. Az Inter 37 lövéséből 4 gólt lőtt, az Empoli sokkal hatékonyabb volt, mert alig lőtt, de két gólt összehozott. Így lett 4-2, előtte az Udinese ellen már egészségesebb meccset játszottak, legalábbis a helyzetek, lövések arányát illetően, de a 4 gombócot az Inter elleni meccs előtt Udinében is megkapta az Empoli.

Mikor a bennmaradás biztossá vált, idegenben sem nagyon érdekelte már a pontok sorsa, mert OK, az Inter egyoldalú meccset tolt, de Udinében kapni négyet...

Kis túlzással több gólt kapott az utolsó két idegenbeli meccsén az Empoli, mint előtte a szezonban...

A trilógia befejező epizódja jöhet, mondjuk egy 4-3? A sorminta alapján igen, és igazából ebben az Atalantában benne is lehet. A szezon végén egy jó gála, eleve hagyomány, és legalább egy igazi 'atalantás' gálát lássanak már a nézők e felemás szezon végén.

A Muriel-Zapata duó ezúttal sem áll össze, most utóbbi sérült. Zapata talán kezd, jó kis duó lehet Bogával. Pasalic-csal mondjuk, de igazából akárki játszik, én gólokat várok. Gasperini együttese azért hozott pár gólgazdag meccset, főleg a Torino elleni 4-4 volt gálaszerű. A Spezia ellen is dolgozott becsülettel, de itt iagzából ebben az idényben a Konf. Liga indulás kiharcolása lehet a maximum, amihez kell majd egy kis segítség a Juventustól. Végül is nem lehetetlen, de szerintem az Atalanta csak akar játszani egy jót, amiben benne lesznek a lőtt és kapott gólok egyaránt.

Atalanta - Empoli: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp