A fogadóirodák vaskos szorzóval fizetnek a pontosztozkodásra, csábító a remi szorzója, de igazából inkább nagyobb téttel fedek le dupla esélyt, a 66,66% mégiscsak jobb, mint a 33.33%.

Mert itt biza simán látok magam előtt akár egy Villarreal sikert is, és nem azért,mert annyira motiváló lenne a vendégek számára a Konferencia Liga. Szerintem a Villarreal a sorsra bízza magát, és talán abban is bízik, hogy a Bilbao mondjuk elvérzik Sevillában. Ha a Bilbao pontot szerez, akkor a Villarreal is pontkényszerben van, mivel a Bilbao-Villarreal összevetésben Inaki Williams-ék jobbak.

De mondom, én ezt a Barcelona-Villarreal találkozót külön kis szigetként nézem, önálló találkozóként.

A Barcelona a tabellán a 2. helyre mászott, elég keretes szerkezetű szezont futott, lentről fel, majd újra lefelé. Megfigyelhető összefüggés, hogy a szezon elején sem volt Pedri, és a szezon utolsó meccsein sem játszott. Biztos van rá stat, hogy a Barca mit mutatott Pedrivel és nélküle, de egyrészt lusta vagyok rákeresni, másrészt aki nézi a Barcát, az tudja. Pedri az tényleg olyan, aki egymaga határozza meg a csapat stílusát, lőtt fontos gólokat, szebbnél szebb gólokat, és ha ő nincs, nincs itt semmi. Nincs fazonszabász. Nincs Pique sem, aki meg hátul ad tartást a csapatnak, egész szezonban, de főleg tavasszal sérülten játszott. Elöl nincs Pedri, hátul bejön Araujó mellé Lenglet vagy Garcia, és kész a katasztrófa. Tény, hogy a Villarreal sem lehet annyira fitt, fárasztó szezont futottak Morenóék is, de simán van annyi játék abban a csapatban, hátul pedig így, hogy a Barcában nincs Pique, a Villarreal Albiollal és Pau Torres-szel stabilabb. Chukwueze, Dia vagy Lo CElso sebessége megvan, simán jómatch-up a Barcának. Meg tudjuk, megvan a fix második hely, megvan a Szuperkupa indulás, és az azzal járó milliók, el tudok képzelni egy furább eredményt is... A lyuk a költségvetésen óriási, minden egyes öltés jól jön azon a folton...

FC Barcelona - Villarreal: Ázsiai hendikep - Asian Hendikep tipp