A Brighton & Hove Albion - West Ham United meccsen én nem igazán értem a szorzókat, és azt, hogy miért fizet egyes helyeken 3.00 felett a WHU-siker. A Brighton eleve gyengébb csapat. Való igaz, nem sokkal, de egy picit gyengébb. Azért a WHU-nak csak ott volt az Európai porond, égették az energiát. Voltak sérülések, melyek alapvetően meghatározták a Kalapácsos csapat idényét. Ehhez képest azért nem volt ez rossz, és a West Ham a Konferencia Liga indulásból 'csinálhat' egy Európa Liga indulást is, ami azért már sokkal jobban nézne ki. Ehhez kell a Crystal Palace segítsége, a londoniaknak le kéne győzni a poraira hulló Man. Unitedet. Nem lehetetlen, valljuk be, ráadásul a unitednl nem lesz Rashford, CR, Sancho, stb...

Lényeg a lényeg, a WHU-nak kell a győzelem, és kell a Crystal Palace - Man. United meccs szerencsés alakulása. Én simán látok magam előtt egy West Ham sikert, annak ellenére, hogy a két együttes zsinórban 6-szor remizett egymással. A londoniaknak egyébként nem sajátjuk a döntetlen és talán a Brighton is belemegy egy nyíltabb fociba itt a szezon végén.

Jó kis csatákat várok, Cucurella majd ütközik Coufallal, Soucekkel, Bowennel, akár Antonióval, a pálya azon oldalán aztán lesz fizikalitás bőven. Emitt Fornals-szal inkább az ész dominálhat, lényeg a lényeg, meg kell találni középen Antoniót. Vele sokkal egészségesebb a Kalapácsosok játéka, kell ő oda előre. Kell egy ilyen bivaly befejező ember, mese nincs. Egyébként az EL kiesés sem törte össze a csapatot, a Norwich-ot 4-0-ra verte, a Man. City ellen 2-2-es remi, szóval maradt tartás, maradt foci a csapatban. Hiába játszottak zsinórban 6 ikszet ezek ketten, én azt mondom, nyerhet a WHU, és nem kizárt, hogy a Man. united meg majd a Konf. Liga mezőnyét erősíti.

Brighton & Hove Albion - West Ham: Teljes játékidő - Mérkőzés tipp