A szezonzárón a Chelsea egy kellemes ellenfelet fogad. A londoni együttes a már az élvonaltól korábban búcsúzott Watfordot fogadja. A Watford és a Norwich azért lefelé lógott ki a mezőnyből, mindkét csapatban sok volt sérült, sőt a Watfordnál most is sok, de a kiesés nem érte váratlanul a csapatot, így fel lehetett dolgozni a fájó tényt már tavasszal.

Azt nem mondom, hogy a Hornets felszabadult focival jelentkezett, mert egyáltalán nem, de azért csak egy Premier League csapatról beszélünk, egészen este 19:00 óráig nagyjából. Akik itt játszanak, azokat nem szél fújta ide, valamit csak tudnak. Biztosan szeretnének még utoljára játszani egy jó meccset, és igazából a Chelsea-nek sem lehet más célja. A harmadik hely fix, megszakadni már nem kell. A klub lecseréli az egész védelmét kis túlzással, az öregedő védelem fele megy a Barcához a pletykák szerint legalábbis, közben jön Koundé, meg ki tudj még...

A Chelsea fárasztó szezont futott, de hozzászoktunk mi is, meg a játékosok, szurkolók is, hogy a Kékek sok meccset játszanak, hisz minden sorozatban elég sokáig jutnak ezekben az években. Az orosz-ukrán konfliktus sem okozott nagy törést a klub életében, a játékban meg szinte semmit sem lehetett észre venni. Egyértelműan a 3. erő a 'pool-City duó mögött.

Én egy gálaszerű meccset várok, ahol a focival foglalkoznak a csapatok. A közönséget akarják kiszolgálni, nem egymást rúgdosni. Valószínűleg a Chelsea koncentrációja sem lesz 100%-os, lesznek hibák, mint az általam sokszor említett Arsenal elleni találkozón. Lesznek Watford lehetőségek, nyílt focit várok, és 2.00 feletti szorzón én simán reálisnak tartom, hogy a Hornets is megvillan. Akik pályára lépnek a Watford mezében, azért nem feltartott kezekkel lépnek pályára, és simán lehet, hogy motiváltabb lesz a vendég csapat, mint a szezonba azért belefásuló, belefáradó Chelsea.

Chelsea - Watford: Watford által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp