Kanada-Kanada, hát ez meg mi? A svájciaktól elszenvedett zakó után Dánia is adott egy sallert a Juherleveles csapatnak, így zsinórban kép pofon, az azé' komoly egy ilyen minőségű, ilyen múltú együttesnek. Így, hogy az oroszok ki lettek zárva, egy nagy favorittal kevesebb, talán épp emiatt lazázik Kanada?

Én nem tudom, de ezen a vb-n meccset még nem hozott le kapott gól nélkül ez a mostani válogatott. amilyen formában vagyok, most le fog, de én ennek ellenére mondom, ha zsinórban 6 meccsen kapott gólt a vb-n, hát fog most is. Egynél push, a nem csináltam semmit kategória, viszont nem zárom ki, hogy megint minimum kettőt nyel a favorit.

Kanada kapott góljai: 3-1-1-3-6-3. A gyengécske olaszok is betaláltak, Kazahsztán, amely szintén kevésbé acélos most hármat is vágott. Tény, hogy a francia hoki nem a világelit, de a dán sem az ...

Finnek, svédek, USA a másik csoportban van, lassan ideje lesz felébredni.

A francia csapat totális nyugalommal várhatja a meccset, nincs miért görcsölni, a hatodik helye fix, kiesni nem fog, továbbjutni sincs esély. Kanada ellen lehet még játszani egy jót, és igazából tényleg lehet, ez a kanadai kapott gólok száma mutatja. 17 az sok, tekintve az ellenfelek minőségét.

Elméletileg Kanada még nem jutott tovább, ehhez mondjuk egész fura eredmények kellenének, hogy kiesés legyen. Valószínűleg összekapják magukat, sőt talán egy fokkal keményebben is játszanak majd, ez viszont hozhat francia előnyöket, és ha lesz 5-6 francia emberelőnyös 2, esetleg 5 vagy 2+2-es szituáció, azért ott jó eséllyel betalálnak majd a gallok is.

Valószínű, hogy Kanada megrázza magát, de kétlem, hogy lehozza kapott gól nélkül. Ilyen oddson ilyen előzmények után nálam a matek alapján ez value.

Kanada - Franciaország: Összes gól: Franciaország - rendes játékidõ - Felett/alatt tipp