A hazai együttes az előző éves C ligás szereplés után az ideit a D-ben tölti, köszönhetően a kiesésüknek. Nem szabad csüggedniük azonban, ugyanis nagyon jó esélyük van arra, hogy a következő Nemzetek Ligája szereplése újra egy osztállyal feljebb legyen.

Észtország, Málta és San Marino alkotja a D divízíó 3-as csoportját. Egy együttes juthat majd fel a kiírás végén, várhatóan az észtek lesznek majd ez a válogatott. Könnyen elképzelhető egyébként az is, hogy Málta legalább egyszer megviccelje az észt csapatot, így pedig akár pontazonosság is összejöhet. A szezon végén az egymás elleni mérkőzések eredménye dönt majd, így másodlagos, hogy milyen arányban győzik le a san marinoi válogatottat a csapatok. De nem szabad elfelejteni, hogy nem mindennap találkozik az ember labdarúgó válogatottja az utolsó helyezett ellen.

A két együttes között kicsivel több, mint száz hely van a világranglsitán, ennek megfelelően pedig jóval esélyesebb a hazai csapat. San Marino a világ talán leggyengébb válogatottja, pedig számtalan olyan válogatott juthat az eszünkbe, akik gyengébbek lennének náluk. Nos, az európai miniállam mondhatja magáénak az utolsó helyet, ahol olyan válogatottak is előttük vannak, mint Anguilla vagy Turks&Caicos szigetek is. Pedig megnézném, hogy más nagyon gyenge válogatottak ellen mint tud az európai csapat.

A hazai pályán pályára lépő észt válogatottól azt várom, hogy már a mérkőzés elején támadólag lép fel és minél előbb megpróbálja megszerezni a vezetést. Hazai gálát várok, legalább négy észt gólt szerezve.

Észtország - San Marino: Észtország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp