Hűha! Először is meg akartam nézni, mégis hanyadik helyen áll a két válogatott a FIFA (sokszor vita tárgyát képező) világranglistán, és meglepődtem. AZ UEFA részre kattintva is át kellett ugrani a 2. oldalra, mert mindkét válogatott a béka feneke alatt van, de nem kicsit. A moldáv válogatott a 180. helyen áll, míg a liechtensteini együttes a 192. helyet foglalja el.

Tudtam én, hogy nem épp a világlabdarúgás krémje a két csapat, de hogy ennyire sehol nincs a két csapat...

Liechtenstein válogatottjában a Thunban légióskodó Hasler az egyedüli játékos, aki úgymond normális csapatban játszik. Azért a Vaduzt se becsüljük le (főleg ne min, magyarok...)de a többiek tényleg alsóbb osztályokban légióskodnak, vagy a hazai pontvadászatban kergetik a lasztit.

A nemzeti csapatban Hasler lőtt 5 gólt, ezzel vezeti a mostani keret házi góllövőlistáját, de hát ez a csapat azért nagyon ritkán jut el akár helyzetig is, gólét meg aztán tényleg 5-6 meccsenként lő...

Moldova pocsék helye azért meglepett. Azért itt akadnak jobb bajnokságban focizó játékosok, román, görög, horvát, izraeli, török bajnokságban légióskodó játékosok, de tény, olyan igazán ismert, elismert játékos nincs jelenleg a moldávoknál. A Sheriff, amely elkente a BL-győztes Real Madrid száját (ez is milyen má') légiósokra épít, moldáv srácok csak a padot koptatják. Nincs is, csak egy-két Sheriff játékos a moldáv válogatottban.

Liechtenstein az energiáját otthon is a védekezésre fordítja, túlélésre játszik. A moldáv meg nem egy kreatív csapat, szóval a bekkelő hazai együttes feltörni sablonnal nem igazán fogja. Az előző NL-ben a moldávok magasabb szinten voltak, 5 under mellett egy over csúszott be, Szlovénia verte 4-0-ra Moldovát. Én amondó vagyok, így csomagban a csoport két pénteki meccsét ha mindkettőt 2.0-ás AH line mellett 2.00-es odds felett underre húzzuk, talán jól csináljuk. Ha mindkettő bemegy 2,5 overbe, akkor én tényleg el vagyok átkozva.

Liechtenstein - Moldova: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp