A Nemzetek Ligája sorozatában a legjobbak között vagyunk, más kérdés, hogy mi helyünk nekünk itt az óriások földjén. Anglia mellett Olaszország és Németország szerepel a négyesben, itt mi lehetünk a mérleg nyelve. Persze az is fontos, mit játszanak a csapatok egymás ellen, nem lesz egyszerű megnyerni a négyest.

Az olaszok pár nappal ez előtt egy elég sima pofonba néztek bele, Messiék az Interkontinentális finálén, a Finalissimán gólokkal nyertek, rengeteg helyzet, rengeteg lövés... A sztereotípia, miszerint az olasz foci, az olasz csapat bekkelős, rég nem igaz. A Serie A szórakoztató bajnokság, az olasz csapat meg az Eb-n is szórakoztató futballt játszott, eredményesen. A argentinok ellen nem jött ki a lépés, de majd ma. A tartalékok...

Gondolom én, a rotáció elve alapján botorság lenne azokat pályára küldeni, akik játszottak a Finalissimán, hisz már ott fáradtak voltak. Jönnek az új játékosok, motiváltan, frissebben. Hazai pálya, vélhetően nagyobb hit és akarat, meg a közönség támogatása.

A másik oldalon az egykor szebb napot látott Nationalelf, amely az előzetesek alapján (nevekben mindenképp) erős kezdővel áll oda a meccshez. Müller a motivátor, szokott ő rosszul játszani, de akarat nélkül nem igazán. Gnabry és Sané, ha jó napot fog ki, bármikor bárkit megforgat, Werner pedig nagyon érzi, mikor és hol kell lenni, aztán ha jó napja van, akkor a kapuba lő, ha nincs, akkor mindenfelé. Kicsit ilyen Ferran Torres jelenség, nekik a hatékonyság nem erényük. Én ettől függetlenül bízom egy jó őszinte meccsben. Az olaszok javítani akarnak a rossz meccsük után, a németek meg szimplán a németek, egy piszok erős csapat, amely azért igencsak tud focizni.

Olaszország - Németország: Gólok száma az első félidőben - Ázsiai - Asian Over/Under tipp