Anglia keretes szerkezetűvé varázsolta maga számára a magyarországi találkozót. Térdeltek a meccs elején, és térdeltek a végén is. Először szó szerint, aztán a szónak átvitt értelmében. Lelketlen futballal jelentkeztek, valószínűleg úgy voltak vele (kiindulva a 0-4-ből), hogy itt elég a mezt a pályára kivinni. Viszont nem volt elég, ahogy TAA betekert két szögletet a hosszúra, ahol érintés nélkül ment ki, ahogy bedobásnál az időt húzták, vagy passzolgattak az időt csalván, hát mi tagadás, szégyent hoztak a háromoroszlános mezre.

Nem volt jó az angol csapat, enervált, lelketlen, szétcsúszott együttes volt, amelyet szépen megkentek a magyarok, ahogy illet. A kontráink veszélyesek voltak, a támadásainkban volt lendület, és igazából nem nagyon lehetett látni, hogy egyénileg jobbak, talán egy Saka elfutás volt, amikor érezni lehetett, hogy ez a srác gyors...

Viszont most még nehezebb ellenfél jön, mert a német válogatott azért mindenképp elit. Az fix, hogy otthon bele is adnak majd mindent. Van merítési lehetősége Flick mesternek, miközben az angolok azért nincsenek annyira jól eleresztve. Védőkből sem sok minőségi van, Maguire-en látszott itt Magyarországon is, hogy totál zavar van a fejében, Stones sem életbiztosítás, és azért mi eljutottunk 5 kaput eltaláló lövésig, voltak még góllal kecsegtető szituációk, ebből kiindulva a németek azért eljuthatnak két dugóig. Fáradt az angol csapat, ahogy korábban írtam, az angol játékosok rengeteg meccset toltak le, ilyen olyan kupák, megterhelő bajnokság, nem is csoda, hogy fáradtak. Bízom a németekben, Münchenben nem alibizhetnek egy ilyen meccsen.

Németország - Anglia: Németország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp