Kevesen gondoltuk volna, hogy a csoport két forduló után úgy fog kinézni, ahogy. Itt nem feltélten arra gondolok, hogy Grúzia vezeti a csoportot, sokkal inkább a hogyanra.

Gibraltár a sötét ló ebben a csoportban, magasan kilógnak. Igazából egész jó teljesítményt nyújtanak, hiszen két forduló elteltével csak 0-6-tal állnak, természetesen nulla ponttal. De, azért nem szabad elfelejteni, hogy ebben benne van a grúzoktól elszenvedett 4-0-ás vereség, illetve a macedónok elleni 0-2. Persze, mondhatjuk, hogy a macedónok gyenge formában vannak, de akkor is, a 2-0 nagyon hízelgő eredmény még így is. Erre mostjön egy padlón lévő Bulgária, aki ellen akár még a pontszerzés is összejöhet.

Bulgária jelenleg egy ponttal áll a csoport harmadik helyén és marha nagy szerencséje van, hogy van egy Gibraltár a csoportban. Így az oda-vissza 3 pont meglehet és akkor nem kell a kieséstől tartani, de ráférne a bolgárokra egy teljes újjászervezés. Botrány, amit évek óta művelnek válogatott foci címén, és még hol lehet a vége.

Szerintem már régen kellett volna hozzanak egy olyan szövetségi kapitányt, aki nem ragaszkodik a régi játékosokhoz, és nem fél az ismeretlenekhez nyúlni.

Kétféle forgatókönyvet tudok elképzelni a mérkőzésen. Vagy direkt edzőt akarnak buktatni és elengedik a mérkőzést vagy rámennek arra, hogy alaposan kitömjék a hazai együttest, jelezve, hogy jó a szövetségi kapitány, a csapat, és csak rossz mérkőzések voltak... Persze elkerülhetetlen lesz a váltás, de ez legyen az ő dolguk.

Vacilálok és vaciláltam aközött, hogy hazai gól, sok gól vagy bolgár gól a megfelelő ajánlat erre a mérkőzésre, és utóbbi mellett döntöttem. Ilyenkor mindig van egy magabiztos győzelem, ami kifelé azt mutatja, hogy minden ok, így azt érzem, hogy itt is erről lehet majd szó. Jön majd a szokásos tanultunk a grúzok elleni megalázó vereségből és a javunkra fordítjuk ecetera.

A tippem az, hogy magabiztos győzelmet arat Bulgária, legalább három gólt szerezve.

Gibraltar - Bulgária: Bulgária által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp