Szeretem ezeket a kutyaütő meccseket! Na, nem nézni, annyira mazoista én sem vagyok. Ezek a meccsek kínzással érnek fel, de arra jók, hogy 2.0-ás AH Line mellett behúzgáljuk az undert.

Az alaptézis, vagy tézisek, az origo minden esetben ugyanaz, egy sablon van, amire ezeket a meccseket rá lehet húzni. A sablon pedig, hogy ezek a kis csapatok általában erősebb csapatok ellen játszanak, és védekeznek. Így sokszor akkor is védekeznek, amikor támadni is lenne sansz, vagy több esély lenne gólt lőni, de inkább úgy vannak vele, hogy ne kapjunk gólt, akkor fix az iksz.

Moldova és Lettország a csoportban talán a top2, Andorra és Liechtenstein küzdene a kiesés elkerüléséért, de olyan az, mint a megye3, onnan nincs lejjebb...

Én azt mondom, a két meccs után hibátlan lettek idegenben talán nem lennének elégedetlenek a döntetlennel. Megőriznék a vezető helyüket, és ez igazából már fél siker a 'forduló' előtt.

Erre a két válogatottra is igaz, hogy már rövid időn belül a 3. találkozó jön, nem hiszem, hogy a szezon végi guriga (a szónak szó szerinti értelmében) jól jön a srácoknak. Fáradnak a fiúk, és hogy újabb közhellyel éljek, védekezni, rombolni mindig könnyebb, mint konstruktív támadásokat építeni. Utóbbi eleve nem jellemző ezen csoport tagjaira. Én döntetlen-szagot érzek, nem nagyon fognak ezek komolyabban egymásnak esni. A moldáv foci válogatott szinten sosem volt acélos, de most még annál is gyengébb, mint volt pár éve. A lettek is voltak már magasabban, nem hiszem, hogy túl motiváltak lennének a srácok, hogy Andorra, Liechtenstein vagy jelen esetben a moldávok ellen focizhatnak. Nálam ez (is) under!

Moldova - Lettország: Gólok száma - Ázsiai - Asian Over/Under tipp