Magyarország az egyik legnehezebb csoportba került az A divízióba jutás után. A 3-as csoportnak Magyarország, Németország, Anglia és Olaszország a tagja, és hazánk válogatottja eléggé felborítja eddig az erősorrendet.

Ha úgy alakul, hogy Magyarország nem szerez már több pontot a hátralévő mérkőzéseken és kiesik a B divízióba, akkor sem lehet okunk a panaszra. A csapat legyőzte Angliát, és Olaszország ellen is volt esélye a csapatnak a pontszerzésre. Talán ezért is ekkora favorit az angol válogatott, mert muszáj nyerjenek.

A csoport jelenleg úgy néz ki, hogy Olaszország 4 ponttal vezet, Magyarország 3-, Németország 2- és Anglia 1 ponttal követi őket. Ki gondolta volna azt, hogy a két együttes két forduló után győzelem nélkül áll majd? Vagy hogy Angliának csak egy pontja lesz?

Győzelmi kényszere van ugyan Angliának, azonban ha a csapat legyőz minket, akkor előzhet a csapat és elkerülhet az utolsó, kieső helyről. Itt van most az Eb-döntőjének visszavágója, és könnyen nagy bajba kerülhetnek, ha itt nem sikerül ma nyerjenek.

Eléggé tartalékos az olasz válogatott, azonban még így is fel tudják venni a harcot Anglia legjobbjaival. Eléggé lebecsülik Mancini fiait, pedig az Európa Bajnok együttes játékosai nem annyira gyengék.

A válogatott hatalmas meglepetésre nem lesz ott a vb-n, így pedig nem annyira meglepetés, hogy elkezdett kísérletezni az olasz csapat, persze nem annyira látványosan.

Benne van a mérkőzésben, hogy Olaszország szerez gólt, a kérdés csak az, hogy ezt mimor teszik meg. Ha 0-0-nál vezetést szerez Olaszország, akkor könnyen beállhatnak védekezni, ha pedig Anglia szerez vezetést, akkor pedig menniük kell előre. Nagyon jó szorzót kínálnak a vendég gólra, ekkora azorzón vétek lenne otthagyni.

Anglia - Olaszország: Olaszország által szerzett összes gól - Felett/alatt tipp