Így jár, aki alszik vagy lusta, tegnap ezt még 2.00 feletti szorzón is meg lehetett fogni. Na sebaj, ha jön örülünk, ha elmegy, úgyis bosszankodunk, meg a 2,0akármennyi és az 1.98 között nem akkora a különbség.

Anglia full pocsék teljesítményt nyújt ezen a Konferencia Liga sorozaton, de több nagy csapaton érezni, hogy vagy talibe******, vagy csak szimplán ennyi maradt egy fárasztó szezon után. A német lapok írták, hogy még jó, hogy csak télen lesz a vb, de szerintem ebben az angolok is egyet értenek.

Mégis miért ez a tipp, amikor az angol válogatott teljesítménye ezt nem indokolja. Én mégis úgy érzem, hogy esélyt kell adni a tippnek és az angoloknak, hisz ha a tabellára néznek, azért biztos nem örülnek annyira. Jelenleg kieső helyen állnak, ami ciki a javából, mint ahogy a 3 meccsen lőtt egyetlen gólocska. Bele-belenéztem aztán a német-angolba, én majom azt hittem, hogy a németek majd szétkapják Angliát, de ha csak a helyzetek számát és minőségét nézzük, jobb volt a háromoroszlános csapat. Az olaszok elleni találkozóból egy képkocka nem sok, annyit nem láttam, de mikor megtudtam (illetve Hajdú B mondogatta), hogy null-null, még mindig 0-0, nem is nagyon voltam rá kíváncsi utólag.

Azért akármilyen fáradt legyen egy csapat, ezt a pocsékolást semmi sem indokolja. Itt Magyarországon nagyképűen játszottak, nulla alázattal. Valószínű, hogy azért csak akad a briteknél minimum egy megmondó ember, akár a stábban, akár a sajtóban, akinek a szava eljut a játékosokig, és rájönnek, hogy szégyent hoznak hazájukra.

Nálunk a védelem azért fárad, és tény, hogy eddig volt tartás, volt stabilitás, de azt is láttuk, amikor az olaszok elkezdtek focizgatni, azért jöttek a hibák. Az olaszok simán kivégezhettek volna, akár 4-5 gól sem lett volna túlzás, hol a lövés, hol a kulcspassz ment félre, vagy Dibusz védett nagyot.

Jó kérdés, Rossi megbontja-e a hátsó triót, vagy mi lesz Nagy Zsolttal, azért nincs az az Isten, hogy egy picit feljebb kapcsoló angol válogatottat nullán tudunk tartani. Aztán a 2. félidőre még kevesebb energiánk marad, szétcsúszunk, és kapunk még egy-két dugót. Reális forgatókönyv szerintem

Anglia - Magyarország: Anglia mindkét félidõben gólt szerez - Igen/Nem tipp